LEI AV HOMSERYKTENE: Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness er frustert over alle ryktene rundt Hughs legning.
LEI AV HOMSERYKTENE: Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness er frustert over alle ryktene rundt Hughs legning.Vis mer

Frustrert av homseryktene

- Hvis jeg var homoseksuell, så ville jeg ha vært det, sier skuespiller Hugh Jackman.

SEOGHØR.NO:  Det har lenge gått rykter i Hollywood om at actionstjernen Hugh Jackman (44) lever et hemmelig dobbeltliv. Amerikansk presse har i flere år spekulert i om den australske kjekkasen er homofil, og mange har satt spørsmålstegn ved hvorfor Jackman er sammen med 13 år eldre Deborra-Lee Furness (57). 

Det har vært svært få skandaler rundt 44-åringen som virker som han lever et rolig familieliv med Deborra og deres to barn Oscar (13) og Ava (8).  

«Les Miserables»-stjernen skal nå være lei av å hele tiden måtte bekjempe ryktene om sin egen legning. Spesielt siden det gjør konen hans opprørt.

- Hvis jeg var homoseksuell, så ville jeg ha vært det. Jeg synes uansett ikke at det er det mest interessante med en person. Men jeg blir frustert fordi jeg ser hvordan det påvirker Deborra, sa Jackman i et intervju vist i TV-programmet 60 Minutes.

- På en måte kan det være et kompliment. Det oppstår kun slike rykter når man har nådd et visst punkt av karrieren.

Det er den noe uvanlige aldersforskjellen som har fått ryktene til å svirre om at Jackman er homofil, og bruker kona for å skjule sin egentlige legning. Paret har heller ingen biologiske barn. Både Oscar og Ava er adoptert.

Furness skal være rasende over antydningene.

- Vi prøver å ikke bry oss om det. Det er bare tragisk at folk ikke har noe bedre å gjøre enn å spekulere om hans seksualitet, sa hun nylig til Daily Mail.

Jackman bare ler av spekulasjonene, og forteller at kona Furness ofte blir konfrontert med homoryktene.

- Hun sier at de mest frustrerende gangene hun hører det er når hun er på do, for alt hun hører der hun sitter er kvinner som sier «er han homo eller ikke? Jeg vet ikke, han er gift. Åh, hvem bryr seg. Jeg er sikker på at han er homo». Da pleier Deborra å rope ut fra båsen sin «han er ikke homo. Jeg kan bevise at han ikke er det», forteller Jackman lattermildt i et ferskt intervju, til Celebitchy.com.

LES OGSÅ:   Slik slår han tilbake mot homseryktene