MISFORSTÅTT: Paris Hilton sier at det til tider har vært frustrerende å oppleve at folk har misforstått henne. Foto: Willy Sanjuan / Invision / NTB Scanpix
MISFORSTÅTT: Paris Hilton sier at det til tider har vært frustrerende å oppleve at folk har misforstått henne. Foto: Willy Sanjuan / Invision / NTB Scanpix Vis mer

Paris Hilton:

- Frustrerende for meg å fremstå slik

I en ny dokumentarfilm ønsker Paris Hilton å vise en helt ny side av seg selv.

Publisert

I forbindelse med lanseringen av YouTube-dokumentaren «This Is Paris», ønsker den verdenskjente hotellarvingen Paris Hilton (38) å vise en helt ny side av seg selv.

Hilton tok for alvor steget inn i rampelyset med en lekket sexfilm i 2004, og fulgte opp med TV-suksess sammen med Nicole Richie (38) i realityserien «The Simple Life».

Paris er arving i den styrtrike Hilton-familien, mens Richie er datter av artisten Lionel Richie. I serien skulle kjendisdøtrene teste et liv uten privilegiene de var vant til i hverdagen.

- Jeg spilte en rolle i «The Simple Life». Jeg visste hva jeg gjorde, men verden forsto det ikke. Så det var litt frustrerende for meg å framstå på den måten, fordi det er ikke sånn jeg er i det hele tatt, sier hun ifølge People.

Vil vise ny side

Hilton forstår hvorfor hun ble gjort til latter.

- Jeg har åpenbart vokst som person. Jeg er voksen nå, men å bli dømt, og bli møtt med så mange misforståelser basert på en rolle som jeg gikk inn i, var frustrerende.

- Samtidig bygget jeg en merkevare ved å gjøre det. Så jeg angrer egentlig ikke på det, og jeg er glad for at folk endelig skal få se filmen.

Hilton forteller at da hun først ble spurt om hun ville være med i en dokumentarfilm, så var hun veldig skeptisk. Hun forteller at hun ikke var klar for å vise seg fram på den måten.

- Jeg har spilt denne rollen i så lang tid. Og nå, selv i denne filmen, har jeg virkelig lært mye om meg selv og hvem jeg virkelig er. Og jeg vil at verden skal se det, for det er mange misforståelser. Og jeg har blitt bedømt på bakgrunn av en rolle jeg spilte tidlig i karrieren min, og nå føles det som at jeg endelig skal få vise folk hvem den virkelige Paris er.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Singel

I november 2018 ble det kjent at Hilton hadde brutt forlovelsen med skuespilleren Chris Zylka etter ti måneder, og med det avsluttet et to år langt forhold.

Forlovelsesringen som var verdt 17 millioner kroner nektet hun imidlertid å gi tilbake, selv om Zylka ønsket det.

- Jeg ønsker ham det beste. En dag vil jeg elske å gifte meg og få barn, men akkurat nå fokuserer jeg bare på meg selv og jobben min, uttalte hun.

Dokumentarfilmen om Hilton er ventet å bli utgitt i mai.

LES OGSÅ: Mister titler og pengene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer