Fruene vender tilbake

Klarer du ikke vente til i kveld? Her er hva du kan glede deg til i tredje sesong "Frustrerte fruer"!

TILBAKE PÅ TV: I kveld er det endelig klart for sesongpremieren på "Frustrerte fruer". Foto: TV 2
TILBAKE PÅ TV: I kveld er det endelig klart for sesongpremieren på "Frustrerte fruer". Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Livet har ikke alltid vært fryd og gammen for de gode venninnene i Wisteria Lane. Dødsfall, utroskap og drap er bare noe av det de fikk erfare i forrige sesong. 


Og herved er dere advart; sesong tre er enda frekkere og mer spennende enn noen gang - og i kveld går sparkes den i gang på TV 2!


For de som ikke klarer å vente helt til klokken 21.45 i kveld, kan vi avsløre noe av det tredje sesong har å by på:


Gabrielle Solis, spilt av Eva Longoria (31), som i to sesonger nå har hatt et hett forhold med Jesse Metcalfe (27) i rollen som den unge gartneren John, bytter ut kjekkasen med den enda yngre Zach Young (19).


KLARER DU IKKE VENTE?: Her er noe av det som skjer denne sesongen


Forholdet mellom Teri Hatchers (42) rollefigur Susan Mayer og Edie Britt, spilt av Nicolette Sheridan (43), blir intet bedre denne sesongen.


De to fruene, som gjennom hele serien har hatt et anstrengt forhold, blir ikke akkurat perlevenner etter at Susans kjæreste Mike Delfino, spilt av James Denton (40), våkner opp fra koma. Ved sykesengen sitter nemlig Edie, og hun klarer å overbevise kjekkasen om at det er de to som er kjærester. Og det ender med elleville sex-scener i sykesengen...


"Frustrerte fruer" har sesongpremiere på TV 2 i kveld klokken 21.45.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer