Fru Beckham blir Alexis

Victoria Beckham kan vinke farvel til kjøkkenbenken. Nå tilbys hun rollen som Alexis når Dynastiet blir film.

ORIGINALEN: Linda Evand, John Forsyth og Joan Collins kan bli erstattet av Meg Ryan, Bruce Willis - og Victoria Beckham! Foto: nrk
ORIGINALEN: Linda Evand, John Forsyth og Joan Collins kan bli erstattet av Meg Ryan, Bruce Willis - og Victoria Beckham! Foto: nrk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Perfekt som bitch!


Victoria Beckham (31) skal ha fått tilbud om å spille Alexis når TV-serien `"Dynastiet" blir film. Og hun kan takke mektige venner for sin nye rolle.


Victoria og David Beckham er blitt bestevenner med Katie Holmes og Tom Cruise. Og det var Tom som overbeviste produsent Aaron Spelling om at Victoria kunne fylle rollen.


Etter at Spice Girls ble splittet har Victorias karriere smuldret hen. Selv om hun har hatt suksess med sin jeansserie Rock And Republic. Men hun omtales likevel ikke som stjerne lenger. "Fotballenke" er blitt hennes nye tittel. Men nå kan lykken snu...


Dynastiet hadde suksess på TV verden rundt på 80-tallet. I rollen som superheksa Alexis skapte britiske Joan Collins seg evig kjendisstatus. Filmteamet ønsket seg en glamorøs britisk skuepsiller til rollen. Liz Hurley var førstekandidat, men produsenten mente at hun som 40-åring er for gammel for rollen. Dermed lanserte Tom og Katie sin britiske venninne.


Bruce Willis er påtenkt rollen som Blake Carrington, Meg Ryan kan være aktuell som Krystle, mens Jessica Simpson skal være tilbudt rollen som Sammy Jo.


Om Victoria i det hele tatt har talent for skuespill er usikkert...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer