SMART MODELL: Tove-Lill har alltid vært interessert i politikk, men begynte først som modell. At hun endte opp med akkurat disse to tingene beskriver hun som ganske tilfeldig. Foto: OnlineMagasinet
SMART MODELL: Tove-Lill har alltid vært interessert i politikk, men begynte først som modell. At hun endte opp med akkurat disse to tingene beskriver hun som ganske tilfeldig. Foto: OnlineMagasinetVis mer

Frp-Tove blir TV-stjerne i USA

Norske Tove Lill tar opp kampen mot Playboy-pikene.

SEHER.NO: Den norske glamourmodellen og FpU-formannen, Tove Lill Løyte (23), har fått et tilbud hun ikke kan takke nei til - hun skal bli TV-stjerne i USA og leve de neste måndene som en ekte Hollywood-kjendis.

Den flotte og frekke politikeren har nemlig blitt tatt inn i varmen av det svenske modellbyrået "Glamour of Sweden" som nå skal lanseres i Amerika. I denne anledningen har de kjøpt en mansion i Hollywood hvor fem svenske glamourmodeller og Tove Lill, som norsk representant, skal nyte livets glade dager i Los Angeles.

Et amerikansk TV-team skal følge de skandinaviske modellene tett i tre måneder og serien blir en arg konkurrent til Hugh Hefners "The Playboy Mansion".


- Det var "Glamour of Swedens"-fotograf Freddie Hall som så noen bilder av meg han likte og inviterte meg over til Stockholm for et møte, røper Tove Lill til eksklusivt til Seher.no.

I løpet av besøket fant de tonen og den sexy politikeren fikk det uimotståelige tilbudet.

- Jeg ble selvfølgelig kjempe glad. LA er et drømme reisemål og dette er kanskje en mulighet jeg aldri vil få igjen senere. De andre jentene virker veldig hyggelige og jeg gleder meg enormt til å jobbe med masse flotte mennesker.

Villaen jentene skal bo i er på 550 kvm og inneholder all den luksus du kan tenke deg. Det finnes svømmebasseng, tennisbane og egen vinkjeller, og huset har blant annet seks soverom og syv bad.

- Hva blir deres oppgave i serien?

- Vi skal ha fotoshot og modelloppdrag på dagen, og arrangere fester i huset eller ut på byen i Hollywood om kvelden, sier 23-åringen.

Jentene får disponere en Hummer-limo med egen privat sjåfør som skal frakte dem rundt hvor enn de måtte ønske i Los Angeles.

- Hele reisen og oppholdet er betalt. Vi blir sponset med klær og sminke, og får betalt for alle fotoshootene vi gjør.

Den målbevisste jenta må dermed legge vervet som FpU-formann i Kristiansand på hylla i noen måneder og belage seg på glitter og glamour i stjernebyen hvor det føres ekstrem høy champagneføring.

Likevel ønsker hun i fremtiden å arbeide med helt andre ting.

- De neste årene vil jeg satse på modellkarrieren min, men det er jo ikke noe jeg kan leve av resten av livet. Så senere håper jeg å kunne jobbe med humanitært arbeid gjerne for Amnesty eller FN.

SE OGSÅ: Tove Lill Løyte som søt nissejente