Frp-Sandberg fryktet for sønnens liv

- Når et barn faller på den måten, er det meget dramatisk. Jeg hører fortsatt lydene. Da jeg snudde meg, var jeg sikker på at han var maltraktert.

SKUMMELT: Fallepisoden med sønnen Jakob i 2008 har satt en støkk i Frp-politikeren, og den dag i dag kan han erindre lydene fra den fatalen turen. Foto: NTB scanpix
SKUMMELT: Fallepisoden med sønnen Jakob i 2008 har satt en støkk i Frp-politikeren, og den dag i dag kan han erindre lydene fra den fatalen turen. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Per Sandberg (55) er kjent for sitt høye temperament og sine kraftige uttalelser i mediene, men blir ydmyk når han tenker tilbake på dagen i 2008.

Da opplevde han alle foreldres mareritt på tur med yngstesønnen. Jakob Mikal (9) falt fra skuldrene hans og ned i en røys med spisse steiner.

- Når et barn faller på den måten, er det meget dramatisk. Jeg hører fortsatt lydene. Da jeg snudde meg, var jeg sikker på at han var maltraktert. Heldigvis fikk han bare skrammer, forteller politikeren åpenhjertig i et stort intervju i denne ukens Se og Hør Extra.

Saken fortsetter under bildet.

KONA: Per Sandberg med kona Line Miriam Haugan på middag på Akershus slott i 2013. De har vært gift siden 2010. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
KONA: Per Sandberg med kona Line Miriam Haugan på middag på Akershus slott i 2013. De har vært gift siden 2010. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

I SALG NÅ: Les hele intervjuet med Frp-politiker Per Sandberg i denne ukens Se og Hør.
I SALG NÅ: Les hele intervjuet med Frp-politiker Per Sandberg i denne ukens Se og Hør. Vis mer

- Heldigvis fikk han bare skrammer.

Glemmer aldri

Frp-politikeren Per Sandberg er gift med partikollega Line Miriam (46), og sammen har de sønnen Jakob Mikal. I tillegg har Per barna Kim (34) og Charlotte (31) fra et tidligere ekteskap.

Men det er ikke bare på privaten at Per har sett og opplevd mye tøft, også på jobb har han opplevd hendelser som har satt ting i perspektiv.

Dette kan du lese mer om i det store intervjuet med Per Sandberg, som står på trykk i denne ukens Se og Hør.

LES OGSÅ: Mette-Marit svarte på Sandberg-kritikk