Frøs ut moren fra bryllupet

En person manglet da TV-stjernene ga hverandre sitt ja...

BRYLLUP: Moren til Vanessa Minnillo var ikke invitert i bryllupet da hun tidligere i sommer giftet seg med Nick Lachey.  Foto: Stella Pictures
BRYLLUP: Moren til Vanessa Minnillo var ikke invitert i bryllupet da hun tidligere i sommer giftet seg med Nick Lachey. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Vanessa Minnillo (31) og Nick Lachey (38) giftet seg i forrige måned var kun 37 gjester invitert. I de fleste andre brylluper er brudens mor høyt oppe på gjestelisten, men ikke for Minnillo. Hun har nemlig ikke sett moren siden hun var ni år. 

- Jeg ante ikke at Vanessa skulle gifte seg. Det er 12 år siden sist vi snakket sammen, og da via telefonen. Nå ønsker jeg å møte henne igjen og fortelle henne alt om livet mitt. Jeg tenker på henne hele tiden, sier moren Helen Bercero til Star Magazine.

Moren, som fikk Vanessa med en amerikansk forsvarsmann utstasjonert på Filippinene, har levd et turbulent liv. Hun overlot barna til eksmann Vincent Minnillo og fikk ulike strøjobber som stripper.

- Behold dem for nå, sa Helen, men hun kom aldri tilbake og hentet dem, sier Vincent Minnillo til nettstedet.

TV-stjernen og modellen Vanessa Minnillo tok det tungt da moren forsvant ut av livet til henne og broren. Bercero, som i dag lever i en husvogn South Carolina, håper en dag på å bli gjenforent med den vakre datteren.

- Det ville vært hyggelig å ha kontakt med henne. Jeg håper hun er lykkelig med Lachey og at han behandler henne bra. Hun er jo fremdeles den lille jenta mi, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kastet klærne i sexy reklame 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer