Frontet norsk design på prisutdeling

Popstjernen stilte i kjole fra stjernedesigneren og bergenseren Kristian Aadnevik.

GOD PR: Shakira strålte på scenen i en tettsittende og lårkort kreasjon designet av Kristian Aadnevik.  Foto: Instagram/Kristian Aadnevik
GOD PR: Shakira strålte på scenen i en tettsittende og lårkort kreasjon designet av Kristian Aadnevik. Foto: Instagram/Kristian Aadnevik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag (norsk tid) gikk Country Music Awards av stabelen i Las Vegas.

Det var en stjernespekket aften på MGM Grand Hotel med country-artister som blant annet Taylor Swift, Carrie Underwood, Faith Hill, Tim McGraw og Jewel.

Men da kjendisene skled ned den røde løperen var det den veldreide popstjernen Shakira (37) som vakte mest oppsikt. Hun hadde nemlig på seg en åletrang sjøgrønn kjole fra Zuhair Murad med flere åpne partier som viste frem hennes flotte former.

Shakira var en av artistene som stod for kveldens underholdning, og da hun senere entret scenen foran den fullsatte salen kom hun i en norskdesignet kreasjon fra den talentfulle bergenseren Kristian Aadnevik (36).

Aadnevik postet selv bildet av latinobaben på sin Instagram side:

- Fantastisk. Shakira i Kristian Aadneviks rød blonde og chiffon bustier-kjole på ACMawards i går kveld, skrev han mandag.

Også på Shakiras offisielle Instragram-konto ble det publisert et bilde av henne i den lekre kjolen fra sminkerommet.

- Shak's gjør seg klar til å gå på scenen, lyder teksten.

Instagram/Shakira
Instagram/Shakira Vis mer

 

Aadnevik, som er bosatt i London, har har de siste årene kledd opp internasjonale stjerner som Rihanna, Nicole Scherzinger og Selena Gomez.

Kronprinsesse Mette-Marit har også vist stor interesse for kjolene hans, og nylig designet 36-åringen Kylie Minogues turnégarderobe.

TV-stjernen og stilikonet Peaches Geldof, som døde uventet mandag, var en god venn av Aadnevik.

Da han i august 2011 viste fram sin andre kolleksjon for Riccovero, flydde han inn Peaches til å være DJ på etterfesten. Hun satt på første rad under visningen i en kjole han hadde designet.

MISTET EN GOD VENN: Peaches Geldof frontet Aadneviks design da hun besøkte Oslo sommeren 2011. Mandag døde hun brått og uventet.
MISTET EN GOD VENN: Peaches Geldof frontet Aadneviks design da hun besøkte Oslo sommeren 2011. Mandag døde hun brått og uventet. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer