SEXY: Triana har en svært sexy og flørtende profil i den nye kampanjen...
SEXY: Triana har en svært sexy og flørtende profil i den nye kampanjen...Vis mer

Fronter underøyskampanje!

Norske Triana Iglesias fronter ny og eksklusiv undertøyskampanje.

SEHER.NO: Den norsk-spanske Playboy-modellen Triana Iglesias (24) er blitt frontpersonen for den nye kampanjen til det eksklusive britiske undertøysmerket "Bedtime Flirt".


Det er modellen selv som melder dette på sin hjemmeside.


Triana har tidligere blitt kåret til landets vakreste nakenmodell gjennom tidene av Sehers lesere,  og har i tillegg til modelloppdrag og Playboy-poseringer jobbet som programleder og skuespiller.


- Vi er utrolig fornøyde med å kunne presentere Triana Iglesias som ansiktet til "Bedtime Flirt"s nye undertøyskolleksjon for vår/sommer. Som undertøyet, er Trianas fantastiske og naturlig ertende fremtoning svært fengende. Triana viser seg frem i de morsomme og flørtete kolleksjonene. Og med et søtt smil og uimotståelig kledd i "Bedtime Flirt"s undertøy,  hvem kan motstå henne?, spør Jo Robinson, designeren og mannen bak undertøysmerket.

Den tidligere "Midt i smørøyet"-programlederen - som dengang het Triana Iglesias Holten - har tidligere prydet forsiden til blant annet Playboy Lingerie, FHM, Vi Menn og Maxim.


Se bildene av Triana her (ekstern link)


LES OGSÅ: - Triana vil ha mange barn


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.