Fronter Pepsi i ny reklame

Etter nakenbildene i The Sun, vil alle ha norske Marielle.

DRØMMEDAMA: Norske Marielle spiller lettkledd drømmedame i ny Pepsi-reklame. Foto: Pepsi
DRØMMEDAMA: Norske Marielle spiller lettkledd drømmedame i ny Pepsi-reklame. Foto: Pepsi Vis mer
SEHER.NO: Hun har jobbet som glamourmodell i knapt halvannet år, men karrieren har fått en flying start for fredrikstadjenta Marielle Mathiassen (20).

Det ble mye oppmerksomhet rundt henne da hun for kort tid siden ble avbildet toppløs i den britiske tabloidavisen The Sun.

- Jeg ble veldig sjokkert, jeg visste jo ikke at de skulle trykke bildene, sa Marielle til Seher.no i den forbindelse.

Britiske menn har tydelig lagt sin elsk på den norske jenta, og nå figurerer hun som lettkled drømmedame i en ny humoristisk Pepsi Max-reklame på nettet, hvor britiske fotballsupportere spiller hovedrollen.

Se Pepsi Max-reklamen HER! (ekstern lenke).

- Reklameinnspilling er helt nytt for meg, men jeg synes det var morsomt - og ikke minst spennende å møte nye mennesker, sier Marielle til Seher.no.

I tillegg til Pepsi-reklamen som nylig ble lansert, stiller Marielle lettkledt i en danmarksreklame på reiseportalen www.visitdenmark.no.

Se Marielle i Danmarksreklamen HER! (ekstern lenke).

- Først og fremst tenker jeg vel at fotografene jo har sett det meste før, kropp er tross alt en naturlig ting. Jeg føler meg komfortabel i undertøy, jeg, sier Marielle til Seher.no om det å kle av seg foran kamera.

I videointervjuet under snakker hun om nakenbildene i The Sun, Pepsi-reklamen og sjalusi:

[obj:media:6165]Marielle slo gjennom for alvor som da hun hadde en sentral rolle i svenske Basshunters musikkvideo - sammen med Aylar!