«Keeping Up With the Kardashians»:

Fronter ny sesong med heftig slåsskamp

Den nye sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» byr på mer drama - og denne gangen ender det i slåsskamp.

SLÅSSKAMP: Kim og Kourtney Kardashian havner i en heftig slåsskamp i den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix/Skjermdump fra Youtube
SLÅSSKAMP: Kim og Kourtney Kardashian havner i en heftig slåsskamp i den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix/Skjermdump fra Youtube Vis mer
Publisert

Kardashian-klanen er godt kjent for sine dramafylte liv. Spesielt mye drama har det vært mellom søstrene Kim Kardashian West (39) og Kourtney Kardashian (40) den seneste tiden - og intet mindre blir det.

Nå har nemlig fansen fått en smakebit av den 18. og kommende sesongen av «Keeping Up With the Kardashians».

- Aldri angrip meg

Gjennom korte klipp fra den populære serien får vi blant annet se søstrene Kim og Kourtney i en heftig krangel - som etter hvert utvikler seg til noe som kan se ut som en slåsskamp.

Først får vi høre en sint Kourtney som roper ut «du har ingenting å si» mot Kim, for så å kaste en vannflaske etter søsteren.

Etter hvert ender Kardashian-søstrene i det som kan se ut som en slåsskamp, der de begge ligger på bakken - med Kim i bunnen og Kourtney på topp.

Til slutt får vi se Kim slå til Kourtney.

- Aldri angrip meg på den måten, sier en illsint Kim før klippet avsluttes.

SLÅR TIL: Kim Kardashian klarer ikke å holde tilbake under krangelen med søsteren Kourtney. Foto: Skjermdump Youtube
SLÅR TIL: Kim Kardashian klarer ikke å holde tilbake under krangelen med søsteren Kourtney. Foto: Skjermdump Youtube Vis mer

En lang strid

Det er ingen hemmelighet at de berømte søstrene har hatt sine krangler opp gjennom årene - spesielt Kourtney, Kim og Khloé (35).

I forrige sesong ble man vitne til den store konflikten mellom de tre, da Kourtney trakk seg mer tilbake fra familieprogrammet - noe de to andre søstrene reagerte sterkt på.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ifølge People truet Kim og Khloé med å droppe søsteren i familiens realityserie.

- Jeg prøver å holde deler av livet privat, og jeg liker ikke å dele noe om datinglivet mitt, sa Kourtney i en tidligere episode, ifølge magasinet.

Søstrene hennes reagerte på at 40-åringen stadig deler og medvirker mindre i serien, og påstår at det fører til at de må dele mer av sine privatliv for å kompensere.

- Jobben vår er å være åpne og ærlige og dele mye av oss selv, men de siste årene har det virket som at Kourtney ikke har vært åpen om privatlivet sitt på kamera, fortalte Kim, og fortsatte:

- Så alle de dagene Kourtney ikke filmer, må Khloé og jeg plukke opp dritten etter henne, og dele mer. For hva er showet hvis vi ikke deler fra livet vårt?

Før jul fortalte 40-åringen til Entertainment Tonight at hun trekker seg tilbake fra realityserien for å fokusere på sønnene Mason (9) og Reign (4), samt datteren Penelope (7).

- Jeg har bestemt meg for å bruke mer tid som mamma og bruke mer av energien min der, sa hun - og la til:

- Men jeg sier ikke farvel.

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Tilbake til eksen

I familieprogrammet har vi tidligere fått følge tett med på Kourtneys liv. Vi har blant annet fått mye innsikt i forholdet hennes til ekskjæresten Scott Disick (36).

Vi har derimot ikke fått like mye innsikt i hennes siste forhold med Younes Bendjima (26), som hun først ble koblet til i 2016.

I august 2018 kom derimot nyheten om at forholdet hadde tatt slutt etter to år.

I desember fikk imidlertid romanseryktene med den tidligere flammen nytt liv, da kilder tett på duoen hevdet at de har begynt å date igjen. Flere medier, blant andre People, har omtalt saken.

- De har det gøy sammen og barna hennes liker ham. Han virker veldig bundet til Kourtney. Hun er glad for at de har funnet tilbake til hverandre. Hun ønsker ikke lenger å skjule forholdet. Det var hennes avgjørelse å gjøre det offentlig igjen, uttalte en kilde til magasinet.

FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kourtney legger heller ikke mye energi i å sette en stopper for ryktene, da hun selv publiserte et Instagram-innlegg fra familiens julefeiring - hvor også Younes dukket opp.

På et av bildene poserer 40-åringen nemlig sammen med sin tidligere kjæreste foran et juletre - med Bendjimas hånd plantet på Kourtneys hofte.

Turtelduene har ikke selv bekreftet forholdet, men etter alt å dømme ser de altså ut til å være romantisk involvert igjen.

LES OGSÅ: - Brudd etter tre måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer