Fronter kampanje mot selvmord

Miranda Kerr bruker sitt vakre ytre til en god sak - og snakker ut om dødsfallet til sin egen fetter.

<strong>VIL HJELPE:</strong> Supermodell Miranda Kerr mistet sin egen fetter til selvmord. Nå fronter hun en ny TV-kampanje i håp om at barn og unge som trenger hjelp skal få vite om hjelpetilbudene som finnes. Her promoterer hun imidlertid sitt økologiske hudpleiemer Foto: All Over Press
VIL HJELPE: Supermodell Miranda Kerr mistet sin egen fetter til selvmord. Nå fronter hun en ny TV-kampanje i håp om at barn og unge som trenger hjelp skal få vite om hjelpetilbudene som finnes. Her promoterer hun imidlertid sitt økologiske hudpleiemer Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den australske supermodellen Miranda Kerr (28) fronter økologiske produksjonsmåter gjennom hudpleiemerket sitt KORA Organics, og nå bruker hun sitt vakre utseende til et enda bedre formål.

«Victoria's Secret»-skjønnheten er nemlig med i den nye TV-kampanjen til Kids Helpline, en australsk hjelpetelefon for barn og unge som sliter med selvmordstanker. Kerr ble engasjert i organisasjonen etter at hennes yngre fetter begikk selvmord.

- Sorgen over å ha mistet noen, spesielt under slike omstendigheter, er noe vi må leve med, og vi spør stadig oss selv om hvordan vi kunne ha forhindret tragedien, sier hun ifølge The Courier-Mail.

På mandagens lansering av TV-kampanjen snakket hun ut om det personlige tapet. Skjønnheten fortalte at fetteren hennes følte seg svært alene, etter å ha slitt med depresjoner i det skjulte i mange år. Derfor ønsker 28-åringen nå å bidra med og spre budskapet om at det faktisk finnes hjelp å få.

- Det er altfor liten oppmerksomhet rundt de hjelpetjenestene som er tilgjengelige for barn og unge. Derfor støtter jeg opp om denne viktige, flotte saken. Hvis vi når ut til bare ett barn og slik forteller at det finnes noen der ute som vil lytte, kan det bidra til å redde det barnets liv.

- Jeg tror at hvis fetteren min hadde kjent til Kids Helpline, kunne det ha reddet livet hans, understreker modellen og småbarnsmoren alvorlig.

Miranda Kerr har vært gift med Hollywood-skuespiller Orlando Bloom (34) siden sommeren 2010. I januar tok de imot sitt første barn, sønnen Flynn (nesten 8 mnd).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal ha strippere i bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer