Frokostblanding-dietten har visst funket

Abbey Clancy er tilbake i toppform til bikinisesongen - knappe tre måneder etter fødselen.

<strong>TILBAKE I FORM:</strong> Modell Abbey Clancy har fulgt en streng diett, bestående av frokostblanding, for å komme tilbake i form etter fødselen. Det har visst funket: Tre måneder etter at Sophia Ruby ble født, ser mamma Clancy slik ut...  Foto: All Over Press
TILBAKE I FORM: Modell Abbey Clancy har fulgt en streng diett, bestående av frokostblanding, for å komme tilbake i form etter fødselen. Det har visst funket: Tre måneder etter at Sophia Ruby ble født, ser mamma Clancy slik ut... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen Abbey Clancy (25) og den utro fotballstjernen Peter Crouch (30) ble foreldre til lille Sophia Ruby i mars i år.

Etter fødselen begynte den vakre 25-åringen på en streng diett bestående av frokostbladingstypen Rice Krispies - for å sikre at hun skulle gjenvinne sin flotte figur.

Og nå viser det seg at den spesielle dietten åpenbart har virket. Den lille familien befinner seg om dagen på den solfylte italienske øya Sardinia, der Clancy benytter anledningen til å sprade rundt i en lekker, hvit bikini.

«Modellen fødte så sent som i mars, men nå er hun tilbake i slank toppform» skriver The Sun om bikinibildene av en svært smekker småbarnsmor. 

På bildene viser den blonde modellen frem en flat og veltrent mage, og heller ikke resten av kroppen ser ut til å være preget av graviditeten. I likhet med toppmodell Miranda Kerr (28) ser den nybakte moren altså latterlig bra ut, selv om årsaken kanskje er en annen. Kerr sverger nemlig til yoga fremfor bisarre dietter, noe som sikkert er en sunnere løsning...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste sin kjærlighet etter bruddryktene   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer