Frøken Ur har aldri vært mer sexy

Christina Riccis klokke-kjole vakte oppsikt på den røde løperen.

DA KLOKKA KLANG..: Christina Ricci hadde hele 25 urskiver på sin designerkjole, da hun mandag dukket opp på prisutdelingen MTV Movie Awards.  Foto: All Over
DA KLOKKA KLANG..: Christina Ricci hadde hele 25 urskiver på sin designerkjole, da hun mandag dukket opp på prisutdelingen MTV Movie Awards. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Christina Ricci er kjent for sin selvstendige og modige klesstil, men likevel var det mange som måtte kikke en ekstra gang da hun natt til mandag dukket opp på «MTV Movie Awards» i en spesialsydd klokkekjole.

«Pan Am»-skuespillerens hadde nemlig fått designeren Christian Siriano (32) - som i 2008 vant TV-konkurransen «Project Runway» - til å sy inn hele 25 fungerende urskiver på sitt partyantrekk.

Siriano sier til Daily Mail at klokkene var en morsom utfordring.

- Jeg ville ikke at kjolen skulle se ut som en spøk, men være moteriktig. Heldigvis gikk det lett å feste klokkene. De kunne sys på som vanlige steiner.


Designeren avslører at han så på over 1500 klokker før han fant de rette for Christinas sexy kjole.

- Christina liker å føle seg sexy og glamorøs. Hun ønsket at hun skulle ha følelsen av å nesten være et gammelt smykke, sier Siriano til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tvunget til å kysse seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer