TÅPELIG: - Jeg skjønner ikke at folk gidder å finne på noe sånt tull. Jeg synes absolutt ikke noe om det, det er ingenting annet enn tåpelig, sier en oppgitt Lene Egeli til Seher.no. Foto: Faksimile/Seher
TÅPELIG: - Jeg skjønner ikke at folk gidder å finne på noe sånt tull. Jeg synes absolutt ikke noe om det, det er ingenting annet enn tåpelig, sier en oppgitt Lene Egeli til Seher.no. Foto: Faksimile/SeherVis mer

Frøken Norge sex-misbrukt på nettet

Nykronet Frøken Norge har allerede fått smake medaljens bakside...

SEHER.NO: Søndag kunne Lene Egeli (21) juble etter å ha gått til topps i årets Frøken Norge-konkurranse. Allerede nå merker den vakre Stavanger-jenta presset fra omgivelsene, og Lene jubler ikke akkurat like høyt etter å ha blitt hengt ut som sexsøkende på et utenlandsk nettsted.

- Søker menn og kvinner
Noe av det første som møter leseren på det noe suspekte nettstedet er et profilbilde av Lene. Under bildet står profilnavnet hennes, "Carina87".

- Jeg skjønner ikke at folk gidder å finne på noe sånt tull. Jeg synes absolutt ikke noe om det, det er ingenting annet enn tåpelig, sier en oppgitt Lene Egeli til Seher.no.
Men nettstedet gir seg ikke med bare bilde og profilnavn på den norske skjønnheten: I tillegg står det at hun er bosatt i oslo, søker menn og kvinner fra 18 til 99 år - og at hun er pålogget i dette øyeblikk...

- Jeg vet ikke om "Carina" er en person i det hele tatt. Men hvis hun er det, så blir det jo virkelig pinlig dersom hun skulle møte noen. Da ser jo folk at det ikke er meg, mener Lene.

- Provoserende
Dette er første gang 21-åringen opplever å bli hengt ut på en slik måte - i hvert fall hva hun vet om selv.

- Jeg vet ikke om det har hendt før, men jeg tror ikke det. Nå pleier ikke jeg å besøke slike nettsteder heller da, huff - det finnes mange raringer der ute, sier hun.

- Er dette noe du kommer til å forfølge videre?

- Som sagt, jeg liker ikke dette. Men det er heller ikke noe jeg gidder å bruke veldig mye energi på. Jeg har mye annet å tenke på for tiden, etter Frøken Norge-seier og alt det der. Men jeg går videre med det hvis det skjer én gang til, forteller Lene, som innrømmer at hun lar seg rive med når slike ting oppstår:

- Jeg synes det er litt provoserende.

- Ikke en slik person
Seher.no var til stede på søndagens finalefest i Frøken Norge. Etter at seieren var et faktum koste vinneren seg åpenlyst med kjæresten, Oddbjørn Vistnes (21).

- Alle disse ukene har dreid seg om denne dagen, og jeg har backet opp Lene så godt jeg har kunnet, fortalte den stolte kjæresten til Seher.no den gang.

Personlig mener Lene at det er nettopp Frøken Norge-suksessen som gjør at hun blir hengt ut som sex-søkende på en slik måte.

- Jeg er vel ikke den første som opplever noe slikt, det er vel egentlig noe man må regne med - og en del av det å ha et kjent fjes. Det som i hvert fall er sikkert er at jeg absolutt ikke er en person som søker kontakt med folk på nettet, sier årets "Frøken" til Seher.no.

Til daglig jobber Lene på SFO, mens hun i tillegg gjør modelloppdrag. Hun har tidligere deltatt i programmet Top Model på TV3, der hun endte på annenplass. Nå skal hun altså representere Norge i Miss Universe og Miss World.

LES OGSÅ: Missen mistet krona 

Se bildene fra Frøken Norge finalen her:

FLOTT I BIKINI: Jentene danset i bikini mens Aylar opptrådde. Foto: Per Ervland
SPENNING: Mariann Birkeland, Lene Egeli og Lena Bjørnås var de tre jentene som kom til superfinalen. Foto: Per Ervland
OVERRASKET: En tydelig overrasket Lene hører navnet sitt bli ropt opp. Foto: Per Ervland
OVERRASKET: Lene var svært overrasket når navnet hennes ble ropt opp. Foto: Per Ervland
GA FRA SEG KRONEN: Fjorårets vinner Kirby Ann Basken overrake kronen til årets vinner Foto: Per Ervland
RØRT TIL TÅRER: Tårene trillet i det lene fikk kronen på hodet. Foto: Per Ervland
RØRT: Det var en svært rørt og overrasket vinner. Foto: Per Ervland
GRATULASJONER: Resten av finalistene var tidlig ute med å gratulere vinneren. Foto: Per Ervland
GRATULERTE: Katrine Sørland var stolt over Lene: -Så bra at det var en Stavangerjente som vant! Foto: Per Ervland