Frøken Norge sa ja til kjæresten

- Nå gleder jeg meg til å bruke brudekjole på alvor.

SNART BLIR HUN BRUD PÅ ORDENTLIG: Nybakt «Miss World»-kandidat Mariann Birkedal (nr. to fra venstre) sa for en og en halv uke siden ja til frieriet fra sin kjæreste Frode Heglund. Her er hun sammen med resten av årets Frøken Norge-finalister og tidl Foto: Per Heimly/froken.no
SNART BLIR HUN BRUD PÅ ORDENTLIG: Nybakt «Miss World»-kandidat Mariann Birkedal (nr. to fra venstre) sa for en og en halv uke siden ja til frieriet fra sin kjæreste Frode Heglund. Her er hun sammen med resten av årets Frøken Norge-finalister og tidl Foto: Per Heimly/froken.no Vis mer
SEHER.NO:  Mariann Birkedal (23) hadde dobbel grunn til å feire etter at hun lørdag gikk til topps i årets «Frøken Norge»-konkurranse.

I tillegg til at hun vant muligheten til representere Norge i årets «Miss World»-konkurranse i Kina i november, hadde hun nemlig få dager tidligere forlovet seg med kjæresten Frode Heglund (28).

Før «Frøken Norge»-finalen stilte Mariann sammen med de andre finalistene opp på brudeshow sammen med tidligere vinner Kathrine Sørland, men den nybakte missen tror ikke det var synet av henne i brudekjole som fikk kjæresten til å fri.

- Vi har vært sammen i tre og et halvt år, og han hadde nok tenkt på det en stund, hehe. Nå gleder jeg meg til å planlegge bryllup og til å bruke brudekjole på alvor, sier Mariann til Seher.no.

Paret har imidlertid bestemt seg for å vente til neste år med den store dagen, både på grunn av studier og Marianns tur til Miss World.

I tillegg til å forberede seg til den internasjonale konkurransen, er Mariann i full gang med studier i økonomi og ledelse ved BI i Oslo.


- Det blir et travelt år, fordi jeg må prøve å få gjort mest mulig på skolen før jeg drar til Kina. Men man kan jo uansett ikke være gift og være med i den konkurransen, så det passer bra å legge det litt frem i tid.

Birkedal var i 2008 med som Norges representant i «Miss Universe», men konkurransen endte uten topp-plassering for Stavanger-jenta. Nå satser hun alt på at det skal gå bedre i «Miss World».

- Forrige gang hadde jeg to uker på å forberede meg. Nå skal jeg ikke av gårde før i november, og jeg gleder meg veldig, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Her går Frøken Norge-jentene i vannet