LYKKELIG: Kirbi Ann Basken gleder seg til å flytte til Fillippinene med sin kjære Simen. Foto: www.froken.no
LYKKELIG: Kirbi Ann Basken gleder seg til å flytte til Fillippinene med sin kjære Simen. Foto: www.froken.noVis mer

Frøken Norge lei av Norge

Kirbi Ann Basken og kjæresten skal finne sitt kjærlighetsrede på Fillippinene.

SEHER.NO: Vakre Kirbi Ann Basken (21) stakk av med Frøken Norge-tittelen i 2007.  Nå tar hun med seg sin kjære Simen Askjer (22) og flytter til sitt andre hjemland, Fillippinene.


- Vi flytter fordi vi begge er lei av Norge, i hvert fall av været. Så har vi heller ingen forpliktelser her, så det er nå vi kan gjøre det, sier Askjer til Side2.no.


- Det er sykt bra der. Filippinene har alt Norge ikke har. Menneskene er en hel del varmere og mer åpne, også er været en hel del varmere, sier kjæresteparet.


Kirbi og Simen møtte hverandre i januar i år, mens de begge jobbet med programmet Sonen på TV 2. Det var visstnok ikke kjærlighet ved første blikk, men det tok ikke lang tid før de fant tonen. Å bo sammen har de ingen betenkeligheter med.


-  Det blir bare spennende. Det er jo ikke mange dagene eller nettene vi har vært uten hverandre uansett, sier Askjer ifølge nettavisen.


Kirbi er halvt fillipinsk, så helt fremmed er ikke det nye hjemlandet. Den erfarne modellen representerte også Fillippinene under Miss Intercontinental-konkurransen på Bahamas. 


LES OGSÅ: superparet er sammen igjen.