Frøken Norge-deltager drept

Conni drømte om å bli sykepleier.

DANSET BALLETT: Constansa Hernandez danset klassisk ballett, men måtte slutte fordi tiden ikke strakk til. Men hun beholdt interessen for dansen. Foto: Seher.no / Frøken Norge
DANSET BALLETT: Constansa Hernandez danset klassisk ballett, men måtte slutte fordi tiden ikke strakk til. Men hun beholdt interessen for dansen. Foto: Seher.no / Frøken Norge Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere Frøken Norge-deltageren Constansa Hernandez (20) ble drept i Kristiansand natt til søndag. Hun ble drept med et stikkredskap, skriver Fvn.no.

Harnandez, som gikk under fornavnet Conni, deltok i Frøken Norge i 2009, som representant for Sørlandet.

I en presentasjon av seg selv på Seher.no i den forbindelse presenterte den da 18 år gamle jenta seg selv i en egenprodusert videosnutt på knapt to minutter.

Du kan se videoen her!


I videoen forteller tenåringen om sine interesser, for blant annet baking, 80-tallsmusikk og klassisk ballet. Hun forteller at hun drømmer om å bli sykepleier.

Hernandez' 21 år gamle eks-kjæreste er siktet for drapet.

- Foreløpig ønsker ikke politiet å si noe nærmere om hvilken type stikkredskap som er brukt, sier politiinspektør Ole Hortemo til Fvn.no.

Forholdet mellom 21-åringen og den drepte jenta tok, ifølge Fvn.no, slutt for et par måneder siden. Samtidig har det vært klart at den siktede var svært sjalu, og det fremholdes at dette er den mest naturlige forklaringen på det som skjedde i leiligheten i Østerveien 45 i Kristiansand natt til søndag.

Siktedes forsvarer har søndag imidlertid avvist at sjalusi skal ha vært et motiv.

Hverken den siktede eller den drepte skal ha tilhørt noe belastet miljø.

Constansa Hernandez studerte dette skoleåret ved Hudpleiefagskolen på Hånes.

Skriv en siste hilsen til Constansa på våre Facebook-sider.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.