BLIR SPORTSANKER: Tidligere "Frøken Norge" Lisa-Mari Moen Jünge blir sportsanker på TV 2 Nyhetskanalen. Foto: www.froken.no
BLIR SPORTSANKER: Tidligere "Frøken Norge" Lisa-Mari Moen Jünge blir sportsanker på TV 2 Nyhetskanalen. Foto: www.froken.noVis mer

Frøken Norge blir sportsanker

- Det kom litt brått på...

SEHER.NO: Tidligere "Frøken Norge" Lisa-Mari Moen Jünge (21) blir sportsanker på TV 2 Nyhetskanalen.

- De hadde kommet over meg via et google-søk hvor de fant opplysninger om at jeg studerte journalistikk og også om tidligere tv-opptredener, sier Lisa-Mari til Romsdals Budstikke.

Jünge har det siste året studert journalistikk ved Høyskolen i Oslo. Og da hun i forbindelse med TV 2 Sportens cupfinaleshow imponerte alle som komiker, viste TV 2 sin interesse.

Like før jul ble den unge jenta spurt om å komme på audition. Ledelsen i TV 2 var fornøyd med moldenserens prestasjoner, og tilbød henne jobben.

- Jeg stortrives på journaliststudiet ved Høgskolen i Oslo, samtidig er dette kommet litt brått på så jeg har ikke rukket å tenke så langt ennå. Uansett hva som skjer, så vil dette være en kjempebra erfaring å ta videre med seg i studiene, samt at jeg også har fått foten litt inn i en bransje jeg svært gjerne vil jobbe med.

Lisa-Mari representerte Norge i "Miss World" i 2007. På tross av at hun røk ut tidlig i den internasjonale missekonkurramsen, synes hun Frøken Norge-året var spekket med positive opplevelser og gode tilbakemeldinger.

Tidligere har hun imidlertid også fortalt om kostnadene tittelen hadde, at den blant annet kostet henne forholdet til kjæresten. Oppmerksomheten førte også til nattlige telefoner som ikke alltid var like hyggelige.

- Folk ringer meg midt på natta og vil høre stemmen min. Og noen vil se min nakne rumpe, fortalte Lisa-Mari til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Omkamp om Miss Universe