Frøken Norge ble mamma

- I år blir det noen ekstra pakker under juletreet.

MODELL-MAMMA: Eli Landa - som i fjor gikk til topps i «Frøken Norge» - kan nå glede seg over å ha blitt mamma for første gang. Foto: Stella Pictures
MODELL-MAMMA: Eli Landa - som i fjor gikk til topps i «Frøken Norge» - kan nå glede seg over å ha blitt mamma for første gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Ett år etter at hun gikk til topps i «Frøken Norge» og representerte Norge i den internasjonale «Miss Universe»-konkurransen, kan Eli Landa (26) fra Stavanger notere seg for en ny personlig triumf.

2. desember ble hun og forloveden Håvard Christian Berg Mathiesen foreldre til sitt første barn sammen, en liten jente.

- Hun kom en uke for tidlig, men alt står bra til med oss alle. Nå begynner jeg å venne meg til tanken på at jeg har blitt mamma, sier Landa til Seher.no.


Den utvidete familien forbereder seg nå på å feire sin første jul i sitt nye hus i Stavanger.

Landa, som går på lærerskolen i tillegg til å jobbe som modell, sier hun har ambisjoner om å gjøre comeback på catwalken, når datteren har blitt litt eldre.

- Nå er det ikke akkurat modellyrket som har prioritet, men jeg har planer om å ta det opp igjen. Men nå ser jeg bare fram til å være sammen med familien. I år blir det noen ekstra pakker under treet, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går Frøken Norge-jentene i vannet