Frk. Norge 2007 er i gang

Følg finalistene på Seher.no!

SPENNENDE: I april blir det avgjort hvem som skal representere Norge i henholdsvis Miss Universe og Miss World. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
SPENNENDE: I april blir det avgjort hvem som skal representere Norge i henholdsvis Miss Universe og Miss World. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Misser aldri!

SE BILDENE: Frøken Norge-finalistene

SEHER.NO: Allerede i kveld starter duellene mellom kvartfinalistene i Frøken Norge. To og to kandidater skal ut i en duell hvor vinneren går videre til semifinalen. Det er TV-seerne som bestemmer hvem som går videre.

Mer enn 2200 jenter meldte seg på til Frøken Norge 2007. Nå gjenstår altså 40 kandidater som skal møtes i 20 dueller i løpet av de neste fire ukene.

Etter at "folkejuryen" har sagt sin mening vil fagjuryen hente tilbake to av de 30 som har blitt utstemt. Dermed vil 12 kandidater gå videre til finalen i april.

De to første jentene som skal i ilden er Anne Berit Valla og Merete Tunheim Vang (eksterne lenker). Du ser dem i duell kl. 17.25 og 18.25 på TVNorge i kveld.

De søte værdamene Synnøve Skarbø (35) og Vibeke Klemetsen (31) skal lede sendingene.

Se presentasjonen av de ti første konkurrentene i bildespesialen til høyre.

Se deltagernes egenproduserte videoer på www.froken.no

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer