MISTET BARNA: Sist mandag dro vi på ekstra kontroll på sykehuset og der fikk vi den tragiske beskjeden om at barna ikke lenger var i live, forteller Tina Thompson til Se og Hør. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
MISTET BARNA: Sist mandag dro vi på ekstra kontroll på sykehuset og der fikk vi den tragiske beskjeden om at barna ikke lenger var i live, forteller Tina Thompson til Se og Hør. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

Frithjof og Tina mistet tvillingene

- Jeg bare gråt og gråt, forteller Tina Thompson.

SEHER.NO: Frithjof Wilborn (47) og Tina Thompson (24) har vært gjennom en røff periode i livet. Først kom nyheten om at TVNorge-programlederen skiller seg fra kona, deretter at han venter tvillinger med sin nye kjæreste. Nå kommer sjokknyheten om at Tina har mistet begge barna, skriver Se og Hør.

For noen uker siden uttalte Frithjof Wilborn til Seher.no at den siste tiden har vært svært tøff for familien hans. Nå er det han selv og Tina som har det vondest av dem alle. Før helgen kom nemlig beskjeden ingen av dem ville tro: Tvillingbarna de to skulle få sammen i januar, var døde i mors liv.

- Jeg hadde blødninger tidligere i svangerskapet, men det viste seg å være ufarlig. Men for et par uker siden begynte vi å bli bekymret fordi magen ikke vokste lenger. Sist mandag dro vi på ekstra kontroll på sykehuset og der fikk vi den tragiske beskjeden om at barna ikke lenger var i live, sier Tina til bladet.

Opplevelsen beskriver 24-åringen som et voldsomt sjokk for dem begge.

- Jeg bare gråt og gråt. Det tok en times tid før jeg i det hele tatt klarte å snakke, sier hun til Se og Hør.

Frithjof Wilborn har også tidligere i livet mistet en datter. I 1989 mistet han Anna etter fullført svangerskap.

Hele historien om Frithjof og Tinas tragiske skjebne kan du lese i Se og Hør, som er i salg fra tirsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik taklet han TV 2-skandalen

Se videointervjuet med fra noen uker tilbake Frithjof Wilborn her:

[obj:media:7983]