Frithjof fridde på Bali

- Jeg fikk litt tårer i øynene og svarte ja, selvfølgelig, sier kjæresten Tina Thompson.

FORLOVET SEG: Frithjof Wilborn overrasket kjæresten Tina Thompson med å gå ned på kne, da de to tidligere denne måneden ferierte på Bali. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
FORLOVET SEG: Frithjof Wilborn overrasket kjæresten Tina Thompson med å gå ned på kne, da de to tidligere denne måneden ferierte på Bali. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad Vis mer
SEHER.NO:  Ett år etter at forholdet mellom den tidligere TV 2-profilen Frithjof Wilborn (48) og Tina Thompson (24) ble kjent, har paret forlovet seg.

Frieriet skjedde på Bali, hvor paret ferierte sammen tidligere i september. Dagen før hjemreisen overrasket Wilborn kjæresten med å gå ned på kne, ifølge Her og Nå.

- Vi bodde i et eget hus med baseng. Dette var siste dagen og solen var på vei ned. Tina var ute og svømte, og jeg ropte henne bort til bassengkanten, gikk ned på kne og fridde til henne.

- Frieriet var nøye planlagt, men tidspunktet var mer spontant, sier Wilborn til bladet.

Paret sier de foreløpig ikke har satt noen bryllupsdato, men planlegger å gifte seg i løpet av to år.

Tina hevder hun ikke ante noe om frieriet på forhånd.

- Jeg fikk litt tårer i øynene og svarte ja, selvfølgelig! Det var så fint, og Frithjof hadde ordnet med champagne og alt, sier hun til Her og Nå.

Wilborn har tidligere vært gift med Birte Aarø Wilborn, som han har fire barn sammen med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frithjof Wilborn blir lærer på heltid