Fristerinnene - før og nå

Mens noen av 80-tallets deiligste damer bare har blitt hetere, har andre falt helt i grus...

MELANIE GRIFFITH: Hva kan man si? Melanie var i vater før de plastiske kirurgene bestemte seg for å bruke henne som forsøkskanin.
CAROLA: Betraktelig mer glad i vindmaskiner enn hun var i det gyldne tiåret. Men Sveriges mest populære artist, det er hun!
DARYL HANNAH: Mer glad i miljøvern og å lenke seg fast i trær, enn å sprade på stranden iført havfrue-kostyme.
JENNIFER BEALS: Gjorde stor suksess i Flashdance. Nå er hun stor stjerne i lesbeserien "The L Word".
AMANDA OOMS: En av Sveriges heteste skuespillere. Spiller for tiden inn dramaet "Maria Larssons eviga ögonblick".
SABRINA: Det er ikke mye som har forandret seg på denne jenta! Forsøker stadig å få det til som både artist, modell og skuespiller - like avkledd.
BROOKE SHIELDS: Ikke like ung, men minst like vakker. Spiller for tiden inn "Midnight Meat Train" sammen med Vinnie Jones.
WHITNEY HOUSTON: En gang en av verdens største stjerner. Nå er hun konkurs og litt for glad i crack.
PHOEBE CATES: Betraktelig mer påkledd nå, enn hun var i filmen ""Fast Times at Ridgemont High". Men VHS-filmer kan spilles om og om igjen...
LISA BONET: Har ikke hatt den største suksessen siden "The Cosby Show", men dukker opp nå og da. Sist sett i TV-filmen "I Was a Network Star".
MADONNA: Gikk fra en provoserende og frigjort rebell til en sterkt religiøs muskelbunt. Nå vil hun bli filmskaper!
SAMANTHA FOX: At årene har gått siden 80-tallet, ser ikke ut til å bry denne jenta. Hun reiser land og strand rundt og fremfører gamle slagere.
CATHERINE OXENBERG: En av Dynastiets heteste, var hun. Nå hviler hun etter å ha spilt i TV-serien "Watch Over Me".
HEATHER LOCKLEAR: Håret er like blondt og stort, men alderen har gjort sitt. Men en skjønnhet likevel! Er for tiden ikke aktuell med noe, skal vi tro Imdb.com.
SIGOURNEY WEAVER: Ble en internasjonal helt i "Alien"-filmene, og har nå hele seks filmer på tapetet de kommende årene. You go, girl!
DEMI MOORE: Er godt over 40, men skremmende stram i maska. Og hun regnes av flere som dronningen av Hollywood...
BELINDA CARLISLE: Gir fremdeles ut plater, men gjør langt i fra samme suksess som på 80-tallet. Det skal jo litt til.
MICHELLE PFEIFFER: Takker ikke ofte ja til nye filmer, men er fremdeles en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere.
KYLIE MINOGUE: Ble stor stjerne i "Naboer" på 80-tallet, er en av verdens største artister nå. En av de søteste også, spør du oss.
BO DEREK: Skuespilleren og modellen sendte gutta rett inn i puberteten på 80-tallet. Nå driver hun med hester, og har til og med gitt ut en bok om de firbente vennene.