Frister «Beliebers» med forhåndssalg

Bieber-arrangørene lanserer et noe alternativt utsalgssted for å nå fansen...

SLIK SÅ DET UT SIST: Etter den strålende mottakelsen Justin fikk i Norge, er det kanskje ikke rart han vil holde to konserter her igjen.  Foto: Twitter
SLIK SÅ DET UT SIST: Etter den strålende mottakelsen Justin fikk i Norge, er det kanskje ikke rart han vil holde to konserter her igjen. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 18 år gamle Justin Bieber tok Oslo med storm, da han holdt gratiskonsert foran Operaen i mai. Allerede har han kunngjort sitt comeback til Norge, men han kommer ikke før i april, 2013.

Det ordinære billettsalget starter først 12. juli, men fansen, også kjent som «Beliebers» kan allerede sikre seg kodekort i butikkjeden Rimi, som gir dem to dagers ekslusive rettigheter til å kjøpe billetter, før det ordinære billettsalget starter.

- Vi ville at billettene skulle være tilgjengelige for folk flest også i sommerferien, når ikke alle har like god mobildekning og internettilgang. Ved å gi ut kupongene på samtlige Rimi-butikker, gir vi den ivrigste fansen Norge rundt, en mulighet til å sikre seg billett, sier arrangør Peer Omsmundvaag i Atomic.

Da Justin var i Oslo, utgjorde hysteriet blant fansen en enorm sikkerhetsrisiko. Hundrevis av tenåringsjenter løp rundt i trafikken i sentrum, uten å se seg for veien, etter de trodde var Justins bil. Da han omsider kom på scenen, var Operataket fyllt til 5000 ivrige fans, mesteparten jenter.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selena gråt på grunn av Justin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer