Frisøren med på lasset

Nå får Posh og Becks sin faste frisør med på flyttelasset til LA.

PÅ SHOPPING: Victoria og frisøren Cooke på shopping nylig. Foto: All Over Press
PÅ SHOPPING: Victoria og frisøren Cooke på shopping nylig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kjendisfrisøren Ben Cooke har vært Victoria Beckhams (32) stylist i syv år, og han er meget trofast mot fotballfruen.


Nå flytter han sammen med superparet til LA, hvor han og forretningspartneren Jonathan Long, skal åpne en ny salong i Hollywood. Fra før av har Cooke og Long en stor salong i London.


Den engelske avisen The Sun skriver at Cooke ikke bare er Beckham-parets frisør, men også en meget god venn av paret. Og i tillegg til Posh, blir også David (31) og barna Brooklyn (8), Romeo (4) og Cruz (2) klippet av Ben Cooke.


- Vi hadde møter i LA da Victoria skulle være med på Oscar-utdelingen. Vi så på muligheten for å åpne noe eget her borte, sier Jonathan til avisen.


- Ben ville flydd over hele verden med Beckham-paret om han kunne det. Alt ville vært mye lettere om vi hadde hatt vår egen salong der borte. Venner sier at Victoria ikke kan leve uten oss, og det er jo veldig hyggelig. Vi kan jo ikke bare leve på Beckhams, men det å ha Victorias navn på blokken betyr veldig mye, avslutter han.


 


 


 Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer