Carina Dahl:

- Friskmeldt

Nå kommer artisten med en oppdatering på stemmetrøbbelet.

STEMMETRØBBEL: Carina Dahl begynte å slite med stemmetrøbbel på tampen av fjoråret. Nå forteller Dahl at hun er friskmeldt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STEMMETRØBBEL: Carina Dahl begynte å slite med stemmetrøbbel på tampen av fjoråret. Nå forteller Dahl at hun er friskmeldt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er artist Carina Dahl (37) aktuell i TV 2-programmet «Kompani Lauritzen», der hun og flere andre kjente fjes skal prøve å bli «den beste versjonen av seg selv» med militær hjelp.

Kjendisene har måttet kjempe seg gjennom en rekke utfordringer i konkurransen, som har vært både fysisk og psykisk krevende. Dahl fikk blant annet kjenne på mye stress og følelser, da hun noen episoder tilbake klarte å smelle hjelmen i leppa og fikk et blodig kutt.

Etter endt innspilling tok ikke utfordringene slutt for artisten.

- Ikke så lett

Da Nettavisen møtte henne i februar under premierefesten for «Kompani Lauritzen», fortalte hun at hun trolig må gjennom en operasjon hvis stemmen ikke blir bedre av seg selv.

Men med en full timeplan fremover, blir det ikke med det første, ifølge artisten.

- Nå har jeg jo prøvd å kjøre litt logopedøvelser og stemmehvile og sånt, så får vi håpe at den trekker seg tilbake. Hvis ikke må jeg operere, og da har jeg fått beskjed om at jeg må holde kjeft i to måneder. Og lykke til med det, sa hun overfor avisen.

Til avisen fortalte artisten at hun rett og slett ikke vil få tid til en operasjon i år, med tanke på en fullstappet sommer med festivaloppdrag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer