Benjamin Ingrosso:

Frir til norske jenter: - Kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste

Se og Hør møtte sjarmerende Benjamin Ingrosso denne uken.

ÅPEN: Artist Benjamin Ingrosso har delt mye av livet sitt på TV. Nå letter han på sløret om bruddet han gikk gjennom tidligere i år. Foto: Thomas Andersen / TV 2
ÅPEN: Artist Benjamin Ingrosso har delt mye av livet sitt på TV. Nå letter han på sløret om bruddet han gikk gjennom tidligere i år. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

De siste årene har Benjamin Ingrosso (21) blitt en av de heteste artistene hos vår söta bror. Sakte, men sikkert har han også slått an i Norge, og man kan vel trygt si at han har en solid fanskare også her nå.

I 2018 vant han Melodifestivalen og representerte Sverige under Eurovision-finalen i Lisboa samme år. Han er et yndet objekt for den svenske sladrepressen, og sammen med resten av familien, i hovedsak mamma Pernilla Wahlgren (51) og storesøster Bianca Ingrosso (24), har han delt av privatlivet sitt i serien «Wahlgrens Värld», som også sendes på norsk tv.

BRUDD: I seks år var Benjamin og Linnea et par. Tidligere i år gikk de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I seks år var Benjamin og Linnea et par. Tidligere i år gikk de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Konserter, familieferier og kjærlighetsliv er veldokumentert på både godt og vondt, også for Benjamin sin del. 21-åringen har i seks år, med unntak av en kort pause i forholdet, vært sammen med influenseren Linnea Widmark (22) som også har figurert i realityprogrammet.

Paret gikk hver til sitt i mars, og de siste månedene har artisten holdt forholdsvis tett rundt bruddet.

Når Se og Hør møter den sjarmerende svensken under innspillingen av «Allsang på grensen» i Halden denne uken, deler han åpenhjertig om den siste tiden.

Offentlig brudd

Benjamin har nemlig fortalt tidligere at han skriver låter om ekskjæresten, noe han også vil gjøre i tiden fremover. Blant annet handler låten «Happy Thoughts» om Linnea.

- Den handler om når man akkurat har gjort det slutt med eksen sin og har det vondt, men forsøker å late som at man har det dritbra, sier han, og fortsetter:

- Jeg prøvde å få eksen min til å tro det, men hun vet at jeg ikke hadde det bra.

21-åringen forteller at han lenge gikk rundt og løy til seg selv og andre om hvordan han hadde det. I dag har han det riktignok bra, noe som står i sterk kontrast til da han skrev låta.

NORGESVENN: Benjamin Ingrosso har fått en solid fanskare i Norge. Her under innspillingen av «Allsang på grensen» i Halden onsdag denne uken. Foto: Thomas Andersen / TV 2
NORGESVENN: Benjamin Ingrosso har fått en solid fanskare i Norge. Her under innspillingen av «Allsang på grensen» i Halden onsdag denne uken. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

På spørsmål om hvordan det er å gå gjennom et offentlig brudd, svarer han følgende:

- Det er faktisk ikke så himla farlig. Akkurat nå føles det ikke ut som at så mange lurer eller bryr seg, noe som jo er veldig deilig. Det er først når låtene slippes at folk begynner å spørre. Men jeg har jo skrevet de tekstene, så jeg får stå inne for det jeg sier, påpeker han.

Bra musikk etter brudd

Hans neste plate kommer ifølge ham selv til å være mer personlig enn noe annet han har laget - og det er ikke helt uten grunn.

- Jeg synes faktisk det er kult. Man kommer nærmere meg som artist på den måten. Det blir et tettere bånd mellom meg og mine fans, sier han, og legger til at også neste plate i stor grad vil handle om ekskjæresten.

- Det kommer ofte god musikk fra artister etter et brudd, er det noe du er enig i?

View this post on Instagram

Happy midsummer ☀️

A post shared by BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) on

- Ja, absolutt! Det er litt spesielt, for jeg ønsker jo å skrive bra låter også når jeg er lykkelig, men når det gjelder tekster så er det ofte sykt mye lettere når man har gått gjennom noe. Alt blir jo enklere når man har egne historier og opplevelser man kan trekke frem, svarer han, og fortsetter:

- Det blir fort en hel låt om én opplevelse. Hvis man bare finner på en historie så blir det noe helt annet, mener han.

Norske jenter

Selv om det bare er noen måneder siden han og Linnea gikk hver til sitt etter mange år sammen, ser han for seg å finne lykken igjen ved en senere anledning - kanskje til og med med en nordmann.

- Jeg elsker norske jenter, jeg kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste ja!

- Da kan jeg lære meg litt norsk også, legger han lattermildt til.

«Dance You Off»-sangeren setter nemlig pris på sine norske fans, og beskriver dem som «supersnille og rett og slett veldig søte». Benjamin går også så langt at han sier han elsker Norge.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Tok til tårene over eksens forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer