«Norske Talenter»:

Frir til kjæresten for 137. gang i «Norske Talenter»

Raymond ba sin kjære Charlottes familie om grønt lys før TV-stuntet. 

FRIDDE: Raymond valgte å fri fra scenen til sin kjæreste Charlotte Nilsen. Foto: TV 2
FRIDDE: Raymond valgte å fri fra scenen til sin kjæreste Charlotte Nilsen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare musikk og andre opptredener som kommer i fokus i fredagens episode av «Norske Talenter»,

Raymond Eriksen (30) fra Karmøy frir nemlig til kjæresten Charlotte Nilsen (27) foran alle tilskuerne i både salen og på TV.

Til Seoghør.no forteller Raymond at det ikke var første gang han fridde.

- Jeg fridde 137 ganger, fordi yndlings-tallene mine er 13 og 7. Jeg tullet jo opptil flere ganger med og fri, men Charlotte visste at når jeg fridde for 137. gang skulle det være på ekte med ring og hele pakka.

Saken fortsetter under bildet.

FRIERI: I fredagens episode av «Norske Talenter» frir Raymond Eriksen til kjæresten Charlotte Nilsen. Foto: TV 2 
FRIERI: I fredagens episode av «Norske Talenter» frir Raymond Eriksen til kjæresten Charlotte Nilsen. Foto: TV 2  Vis mer

Ville gjøre det spesielt

Inspirasjonen til selve frieriet fant han på Youtube, hvor han så en video der en mann hadde leid inn over 800 dansere for den store begivenheten.Da Raymond endelig skulle fri på ekte ville han også gjøre noe kreativt.

Men det var ikke bare forlovelse som stod i tankene da han meldte seg på talentkonkurransen.

- Jeg meldte meg jo på fordi jeg tror jeg har et talent og en formidlingsevne. Selve ideen til frieriet kom etter jeg hadde meldt meg på. Da kontaktet jeg TV 2, og de synes det var morsomt. Jeg fikk litt hjelp, men jeg styrte det meste selv.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK ENDELIG JA: Charlotte sa endelig ja etter at Raymond fridde for 137 gang. Dette bildet er tatt rett etter forlovelsen. Foto: Privat 
FIKK ENDELIG JA: Charlotte sa endelig ja etter at Raymond fridde for 137 gang. Dette bildet er tatt rett etter forlovelsen. Foto: Privat  Vis mer

Slet med rus

Men livet til Raymond har ikke alltid vært like lett. Han slet nemlig i flere år med rusproblemer hvor musikken var noe av redningen.

- Jeg har alltid vært glad i musikk, og jeg kommer fra en musikalsk familie. Når jeg rusa meg flykta jeg til musikken. Når jeg lager min egen musikk er det for å uttrykke følelser.

Sangen han skal opptre med i fredagens «Norske Talenter» er nettopp en slik sang. Han skal nemlig synge en låt han har skrevet selv sammen med en dame han satt i fengsel med. Og låten, den handler om ting han selv har opplevd i livet.

- Låten handler om foreldres kjærlighet til sine barn, og det at vi foreldre prøver å formidle til barna at de skal lære av våre feil. Jeg skrev den sammen med en kvinne i fengsel som har mye av de samme erfaringene, forteller han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTER SEG: Sommeren 2017 smis Charlotte og Raymond  hverandre i lenker. Foto: Privat
GIFTER SEG: Sommeren 2017 smis Charlotte og Raymond  hverandre i lenker. Foto: Privat Vis mer

Gifter seg til sommeren

Bryllupsplanleggingen er allerede godt i gang. Og nå gleder alle seg til bryllup.

- Vi gifter oss 19. august. Kirken er booket, invitasjonene er sendt ut og bryllupskjolen er kjøpt, så ting begynner å komme på plass til bryllupet.

- De fleste visste jo at jeg skulle fri på «Norske Talenter». Jeg tok jo runden til alle i familien til Charlotte og ba om grønt lys for å smelte meg inn i slekta, forteller Raymond.

«Norske Talenter» ser du på TV 2 fredag 19.00.

LES OGSÅ: Vendela fikk hjemmelaget bombe i posten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer