STOR FAMILIE: Totalt har Nadya Suleman ansvar for 14 barn. Til TMZ.com sier hun at barnevernsmyndighetene er imponert over innsatsen hennes. Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Totalt har Nadya Suleman ansvar for 14 barn. Til TMZ.com sier hun at barnevernsmyndighetene er imponert over innsatsen hennes. Foto: All Over PressVis mer

Frikjent av barnevernet

Åttlingmamma Nadya Suleman kan puste lettet ut etter bekymringsmeldingen.

SEOGHØR.NO: Nadya Suleman - kjent som «åttlingmammaen» etter at hun i 2009 fødte åtte barn på en gang - har hatt en tøff tid etter at hun tidligere denne måneden fikk uanmeldt besøk av barnevernsmyndighetene.

Myndighetene gikk til aksjon etter å ha fått en bekymringsmelding fra Sulemans frisør, som blant annet reagerte på svært uhygeniske forhold i storfamiliens hjem.

Men bortsett fra å bli tvunget til å til å leie vaskehjelp, kan Suleman nå puste lettet ut.

Til nettsiden TMZ.com sier hun at myndighetene ikke har funnet noe kritikkverdig når det gjelder hennes omsorg for barna.

- De sier at det er et veldig passende miljø for barna, sa hun da hun selv ringte nettstedet for å fortelle om den glade nyheten.

Så bra skal Sulemans omsorg være at barnevernet skal ha gitt henne ros for å håndtere 14 barn.

- De skjønner ikke hvordan jeg klarer alt jeg gjør, sier hun til TMZ.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg og de 14 barna mine ble rundlurt