Frikjent av barnevernet

Åttlingmamma Nadya Suleman kan puste lettet ut etter bekymringsmeldingen.

STOR FAMILIE: Totalt har Nadya Suleman ansvar for 14 barn. Til TMZ.com sier hun at barnevernsmyndighetene er imponert over innsatsen hennes. Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Totalt har Nadya Suleman ansvar for 14 barn. Til TMZ.com sier hun at barnevernsmyndighetene er imponert over innsatsen hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nadya Suleman - kjent som «åttlingmammaen» etter at hun i 2009 fødte åtte barn på en gang - har hatt en tøff tid etter at hun tidligere denne måneden fikk uanmeldt besøk av barnevernsmyndighetene.

Myndighetene gikk til aksjon etter å ha fått en bekymringsmelding fra Sulemans frisør, som blant annet reagerte på svært uhygeniske forhold i storfamiliens hjem.

Men bortsett fra å bli tvunget til å til å leie vaskehjelp, kan Suleman nå puste lettet ut.

Til nettsiden TMZ.com sier hun at myndighetene ikke har funnet noe kritikkverdig når det gjelder hennes omsorg for barna.

- De sier at det er et veldig passende miljø for barna, sa hun da hun selv ringte nettstedet for å fortelle om den glade nyheten.

Så bra skal Sulemans omsorg være at barnevernet skal ha gitt henne ros for å håndtere 14 barn.

- De skjønner ikke hvordan jeg klarer alt jeg gjør, sier hun til TMZ.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg og de 14 barna mine ble rundlurt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer