- Frigjørende å spille bimbo

Slik var ikke den norske komediennen i sin egen ungdom.

DEILIG: Skuespilleren mener det var en god følelse å få spille rollen som Kine i serien Kongsvik Ungdomsskole. Foto: TVNorge
DEILIG: Skuespilleren mener det var en god følelse å få spille rollen som Kine i serien Kongsvik Ungdomsskole. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Doku-såpen «Kongsvik Ungdomsskole» er en av TVNorges storsatsinger som kommer på TV våren 2011. I serien spiller Lene Kongsvik Johansen (38) samtlige seks hovedroller, der vi møter en rekke svært forskjellige typer i deres skolehverdag.

- Foreløpig har jeg bare fått sett den første episoden. Men jeg føler jeg har gjort mitt, og lagt ned en god innsats, og da jeg så på, lo jeg og slappet godt av, sier en gravid Kongsvik Johansen til Seher.no under TVNorges vårlansering tirsdag kveld.

Blant rollefigurene finner vi bertete Kine Flatland, som er langt mindre intelligent enn hun selv tror. Kongsvik Johansen synes det var en god følelse å kunne spille denne rollen.

- Det var frigjørende å spille rollen som Kine, som er en bimbo. Da fikk jeg gjort ting som jeg ikke gjorde i min egen ungdomstid. Derimot er jeg nok litt lik rollefiguren Marianne, som er den følsomme og overpedagogiske naturfagslæreren som ikke eier lederegenskaper, sier hun lattermildt.

Skuespilleren har lang erfaring innen humor, men er kanskje for mange ikke så godt kjent gjennom TV. I mars sparkes det hele i gang, og det gleder hovedrolleinnehaveren seg stort til.

- De forskjellige rollene blir utlevert, og på en måte er det litt deilig å kunne drite ut typene. Jeg gleder meg veldig til premieren og er spent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du ham igjen?