- Frigjørende å kle av seg

Men 64-åringen angrer på at hun ikke ventet lenger med å gjøre det første gang...

SKRUPELLØS: Gjentatte ganger har Helen Mirren latt klærne falle på filmlerrettet. Dess eldre hun blir, dess mer komfortabel er hun med sin egen nakenhet. Foto: Stella Pictures
SKRUPELLØS: Gjentatte ganger har Helen Mirren latt klærne falle på filmlerrettet. Dess eldre hun blir, dess mer komfortabel er hun med sin egen nakenhet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helen Mirren synes det er lettere å kle av seg, jo eldre hun blir.

64-åringen sier at det er "frigjørende" å kle av seg på film, og lar seg ikke affisere av responsen fra de mannlige seerne.

- Når du blir eldre, blir det enklere å forholde seg til nakenhet. Selve rollen man spiller betyr mer enn hva mennene i publikum tenker. Det er noe "frigjørende" ved det, sier hun.

”The Queen”-skuespilleren forteller også om sine første seksuelle opplevelser, og innrømmer at hun fremdeles er sint på ham som tok fra henne jomfrudommen.

- Grunnen til at jeg angrer, var de slarvete unge mennene. Jeg er tillitsfull og romantisk av natur, og min kvinnelighet ble satt på prøve … jeg er faktisk fremdeles forbannet for det, sier hun i et intervju med Broadcast.

Til tross for sin dårlige seksuelle debut, insisterer Helen på at hun har tatt lærdom fra enhver mann hun har datet.

- Ken Cranham, har i likhet med alle andre menn jeg har hatt et seriøst forhold med, forlatt meg som en bedre person enn den jeg var da vi møttes.

Helen giftet seg med filmregissøren Taylor Hackford i 1997, etter 11 år sammen. Hun mener at forholdet fremdeles holder stand på grunn av hans fyrige natur og oppriktighet.

Hun forklarer:

- Taylor kan være turbulent, irrasjonell og hissig. Gjentatte ganger har han fått meg til å gråte … Men i tillegg finnes han ikke kjønnsdiskriminerende. Han ser en kvinne rett i øynene uten antagelser og fordomsfullhet. Han er modig, lojal og støttende.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ:
Mamma oppfordret meg til det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer