- Frieriet kom som et sjokk

Kim Kardashian ble tatt på senga da Kanye West gikk ned på kne.

SEOGHØR.NO: Forrige mandag gikk Kanye West (36) ned på kne på en basketball-arena i San Francisco, og med et orkester i bakgrunnen spurte han Kim Kardashian (33) om hun ville gifte seg med ham.

Svaret var ja og paret feiret resten av kvelden sammen med Kims venner og familie, som Kanye hadde flydd inn for å være vitne til begivenheten.

SEXY BURSDAGSBARN: Kim Kardashian viste frem sine berømte kurver i en hvit kjole på nattklubben Tao i Las Vegas lørdag kveld.  Foto: FameFlynet
SEXY BURSDAGSBARN: Kim Kardashian viste frem sine berømte kurver i en hvit kjole på nattklubben Tao i Las Vegas lørdag kveld. Foto: FameFlynet Vis mer

Nå snakker Kim for første gang om frieriet - som ifølge henne selv kom helt uventet.

- Det var absolutt en komplett overraskelse. Jeg skalv hele tiden og tenkte «skjer dette virkelig?» Det var en «out-of-body-experience», sier hun ifølge People.

Ikke begynt å planlegge

Foreløpig har ikke Kim hatt tid til å planlegge det som vil bli hennes tredje bryllup.

- Vi har ikke hatt et øyeblikk til å snakke om det og vi har nesten ikke pustet en gang. Men vi gjør det Kanye vil.

Som om ikke bursdagen ble feiret godt nok mandag kveld, hadde Kim et nytt selskap i Las Vegas på lørdag. Venner og familie var selvsagt tilstede da Kardashian festet med forloveden på nattklubben Tao. Ettbarnsmoren var dristig og sexy i en hvit blondekjole og viste stolt frem den 15-karat store forlovelsesringen.

SKY: Kanye West skyntet seg vekk fra den røde løperen og gikk rett til festen.  Foto: Splash News/ All Over Press
SKY: Kanye West skyntet seg vekk fra den røde løperen og gikk rett til festen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Mitt livs kjærlighet

Bare timer før forlovelsen mandag kveld proklamerte Kanye sin kjærlighet for bursdagsbarnet under et intervju med 99.7 NOW.

- Hun er mitt livs kjærlighet, og hun har gitt meg en nydelig datter. Hun har en fantastisk familie som nå også har blitt min familie.

- Det er så godt å ha stabilitet i denne ville reisen gjennom livet, spesielt når man er berømt. Jeg har noen som forstår meg, som er så søt og god, og som ikke vil ha meg for pengene. I tillegg så ser hun jo ganske bra ut også, fortalte han om Kim, ifølge People.com.

Tredje ekteskap

Forlovelsen skjedde fire måneder etter at Kim og Kanye ble foreldre til datteren North «Nori» West.

Dette blir Kims tredje ekteskap. Hun ble nylig skilt fra sin siste ektemann Kris Humphries. Ekteskapet varte bare i 72 dager, men skilsmisseoppgjøret ble en lang affære. Realitystjernen var tidligere gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004. Dette blir Kanye Wests første ekteskap.

BERØMTE SØSTRE: Kims søstre Khloé og Kourtney var selvsagt med på Kims bursdagsfeiring.  Foto: FameFlynet
BERØMTE SØSTRE: Kims søstre Khloé og Kourtney var selvsagt med på Kims bursdagsfeiring. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: Innrømmer at realityserien er fake