Gwen Stefani og Blake Shelton:

Frieriet gikk nesten i vasken

Popstjernen letter på sløret om frieriet.

AVSLØRER: I oktober forlovet popstjernen Gwen Stefani og countryartisten Blake Shelton seg. Nylig var førstnevnte gjest i «The Kelly Clarkson Show», og der kom hun med noen oppsiktsvekkende detaljer om frieriet. Foto: Skjermbilde fra Instagram/ Gwen Stefani
AVSLØRER: I oktober forlovet popstjernen Gwen Stefani og countryartisten Blake Shelton seg. Nylig var førstnevnte gjest i «The Kelly Clarkson Show», og der kom hun med noen oppsiktsvekkende detaljer om frieriet. Foto: Skjermbilde fra Instagram/ Gwen Stefani Vis mer
Publisert

I oktober avslørte popstjernen Gwen Stefani (51) at hun hadde forlovet seg med countryartisten Blake Shelton (44).

Det kom fram i et innlegg på Instagram hvor stjernen stolt viste fram forlovelsesringen, og skrev et enkelt «Ja, takk», etterfulgt av emojier av en ring og foldede hender.

Stjerneparet har imidlertid ikke røpet noen detaljer om hvordan frieriet fant sted - før nå.

I en episode av «The Kelly Clarkson Show» kommer Stefani og Kelly Clarkson (38) inn på frieriet, og da kommer det fram at Sheltons frieriplaner faktisk holdt på og gå i vasken.

GÅR GALT: Et frieri i realityserien «Temptation Island» blir slaktet av seerne. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Var i ferd med å avlyse

Shelton hadde nemlig planer om å gå ned på ett kne i Oklahoma, men Stefani var i ferd med å droppe og reise dit.

- Jeg hadde ingen anelse om frieriet. Jeg prøvde å komme meg ut av å måtte reise tilbake til Oklahoma fordi det ble for komplisert med corona og familien. Jeg sa bare: «Jeg tror vi burde avlyse turen», minnes Stefani.

Til slutt besluttet hun heldigvis å reise, og dermed var hun uvitende om at et frieri ventet henne ved ankomst. Artistens barn ble også med på reisen, sammen med broren og hans familie og Sheltons søster og hennes familie.

ENDTE GODT: Heldigvis gikk alt etter planen og Blake Shelton fikk gått ned på et kne og fridd til Gwen Stefani. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB
ENDTE GODT: Heldigvis gikk alt etter planen og Blake Shelton fikk gått ned på et kne og fridd til Gwen Stefani. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB Vis mer

Shelton og Stefani holder nemlig for tiden på med å bygge et hus i Oklahoma, og da de ankom destinasjonen besluttet de å dra for og se på huset.

- I mellomtiden antar jeg at Blake hadde hatt denne ringen klar i et par uker. Ingen visste om det … eller faren min visste om det fordi på bursdagen min hadde Blake vist faren min ringen og fortalt at han skulle fri, forteller hun.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls siste video på Instagram, sammen med kjæresten Martine Lunde. Video: Rød Løper Vis mer

Røpet gjemmestedet

Stefani fortsetter med å beskrive den tilsynelatende kaotiske dagen frieriet fant sted med et hus fullt av familiemedlemmer.

- Jeg gikk inn og sønnen min satt rett ved en peis, og Blake var i ferd med å gå ned på kne for å fyre i peisen, og så sa han: «Kan du se i skapet der borte og gi meg en tennbrikett?» Så jeg åpnet skapet og der lå det en ring i en boks, og jeg ropte: «Hva? Er du seriøs?», forteller artisten, og legger til at familien kom løpende da de hørte Stefanis gledeshyl.

SAMLET: Her er Blake Shelton og Gwen Stefani avbildet med to av sistnevntes barn Kingston og Apollo i fjor. Foto: REX / NTB
SAMLET: Her er Blake Shelton og Gwen Stefani avbildet med to av sistnevntes barn Kingston og Apollo i fjor. Foto: REX / NTB Vis mer

Shelton på sin side har også lettet på sløret hva gjelder detaljer rundt frieriplanene sine. Da han dukket opp i «Bobby Bones Show» tidligere denne uken avslørte han hvor han oppholdt forlovelsesringen før frieriet.

- For å være helt ærlig med dere - og dette er skummelt - så hadde jeg ringen i lommen på døren til lastebilen min i omtrent en uke. Jeg vet ikke med dere, men ting faller ut av den forbaskede tingen på lastebilen min hele tiden, innrømmet han, ifølge People.

Bakgrunnen for hvorfor han ville oppholde ringen i bilen var fordi han ikke var sikker på når han skulle fri.

Under intervjuet fikk countrysangeren også spørsmål om han hadde planlagt på forhånd hva han skulle si til Stefani da han fridde.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til konen Hailey Bieber. Vis mer

Ville ha barna til stede

Shelton svarte imidlertid at det eneste han hadde planlagt var at han ville fri i Oklahoma, mens Stefanis barn og søsknene deres var til stede.

- Jeg ville at alle skulle være der i øyeblikket. Jeg ønsket ikke å ta henne med et sted alene eller gjøre noe privat uten barna. Jeg følte det var viktig for barna å være en del av det øyeblikket, så det var det jeg gjorde.

Når det kommer til bryllupsplaner, har Stefani allerede rukket å gjøre seg opp noen tanker.

Under et intervju med «On Air with Ryan Seacrest», avslørte stjernen nylig at hun på dette tidspunktet bare vil ha moren Patti og faren Dennis til stede under bryllupet.

- Foreldrene mine ville ikke komme til Thanksgiving fordi de er så redde, så de vil helst ikke at det skal være en corona-situasjon. Jeg vil heller ikke ha ansiktsmasker og den slags ting, uttalte hun, ifølge People.

- Selv når du kutter det ned til bare familie, er det for mange mennesker med tanke på corona, så vi kommer til å følge med på hva som skjer de neste månedene, la artisten til.

LES OGSÅ: Angrer på sønnens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer