Julian Rassat og Are Venås fra «Tropp 1»:

Frierbrevene renner inn

De to «Tropp 1»-deltakerne røper stor interesse etter TV-deltakelsen.

MYE OPPMERKSOMHET: Julian Rassat klager ikke på oppmerksomheten han har fått etter «Tropp 1». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MYE OPPMERKSOMHET: Julian Rassat klager ikke på oppmerksomheten han har fått etter «Tropp 1». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fire uker har «Tropp 1» gått sin seiersgang over norske TV-skjermer, til stor glede for ivrige seere. Det hele kulminerte i en storslått sesongavslutning og finalesending torsdag kveld, hvor det ble kjent at det var Elisa Vagle (25) og Asle Haddeland (20) som hadde dratt i land seieren.

I den anledning hadde hele gjengen samlet seg til en finalefest, hvor Se og Hør naturligvis også var til stede for å ta en prat med deltakerne.

Blant de oppmøtte var Julian Rassat (23) og Are Venås (21). Begge to har vært fremtredende profiler gjennom hele sesongen, noe som ikke har gått ubemerket hen blant seerne.

VINNERE: Det er finale i sesongens første «Kompani Lauritzen: Tropp 1» og en vinner skal kåres. Video: Rød Løper / TV 2 PLAY. Vis mer

- Innboksen har gått varm

Rassat kunne fortelle at tilbakemeldingene har vært overveldende.

- I og med at all respons bare er positiv så føler jeg det har vært et dopamin-rush hele greia, så jeg gruer meg til det stilner. Jeg synes bare det har vært hyggelig. Det er bare skryt og det er nesten så jeg blir hyllet - en fantastisk respons.

- Hvis det er sånn det er å være kjendis så har jeg valgt feil yrke merker jeg, fleipet han.

POPULÆR: Julian Rassat ble raskt en populær skikkelse på «Tropp 1». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
POPULÆR: Julian Rassat ble raskt en populær skikkelse på «Tropp 1». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

23-åringen la ikke skjul på at han flere ganger har blitt kjent igjen på gaten, og også på sosiale medier er det et litt annet trykk enn tidligere.

- Innboksen på Instagram har gått varm, spesielt den siste uken før jeg trakk meg. Jeg har fått enormt mye meldinger, innrømmet han, og la til at noen sender lange avhandlinger.

«KOMPANI LAURITZEN: TROPP 1»: Vi dro hjem til og tok en prat med Julian Rassat i Fredrikstad. Reporter: Ellen Høiby. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Mer enn noen gang

- Det har vært litt respons fra det motsatte kjønn og det kan jeg leve godt med. Det takker jeg aldri nei til.

- Kunne du dratt på date med en fan?

- Ja, men jeg må vente til det roer seg litt. Jeg kan ikke takke ja til alt.

- Jeg så forresten tinderen til Venås - den har gått varm. Det sto at han hadde 9999+ likes, og da jeg så på min så var det 99+ . Jeg tenkte «Nå er jeg helt på markedet», men så er det liksom en promille av det han har - så jeg bør kanskje roe meg litt ned.

ROMANSERYKTER: Gjennom sesongen har det florert romanserykter mellom Are Venås og Julie Skjelvik. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ROMANSERYKTER: Gjennom sesongen har det florert romanserykter mellom Are Venås og Julie Skjelvik. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Selv om det kanskje er litt flere «likes» i retning Venås, var ikke Rassat redd for at det skulle mangle på damer til han heller.

- Det er mye oppmerksomhet og det er mer enn det har vært noen gang, og når jeg har 99 damer som liker meg så er det nok én jeg liker også, tenker jeg.

«TROPP 1»: Det var en flørt mellom to av deltakerne som man ikke fikk se på TV. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Morken Vis mer

- Mange damer

Også Venås kunne skrive under på at det renner inn med henvendelser i innboksen, men nektet imidlertid for at han hadde noen spesielle i kikkerten.

- Nei, jeg har ikke kjæreste, men det er ganske mye nå. Det er mange jenter og mange damer som sender meg meldinger. Det er kjempegøy og kjempekoselig, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere fordi jeg har aldri opplevd det på den måten før, innrømmet han.

- Er det noen aktuelle?

SINGEL: Are Venås understreker at han er singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Are Venås understreker at han er singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

-Det er noen jeg går inn og titter på, og det er faktisk noen som får en følgeforespørsel tilbake - men det er ikke mange så de må føle seg spesielle, spøkte han.

På spørsmål om han kunne dratt på date med en fan, understreket 21-åringen at han kunne dratt på date med «hvem som helst».

- Så lenge de er snille og omtenksomme så er det det som er det viktigste for meg. Jeg blir ikke sur hvis de ser bra ut, men det er personligheten som er det viktigste altså, understreket han.

LES OGSÅ: Dette skjer med «71»-premien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer