Jennifer Aniston og Courteney Cox:

«Friends»-stjernene i flydrama

Sirklet rundt i flere timer før de bestemte seg.

DRAMATISK: Jennifer Aniston ble overrasket med en tur til Mexico i forbindelse med sin 50-årsdag. Reiseveien med privatfly ble ikke like enkel som venninnene hadde tenkt seg. Foto: NTB scanpix
DRAMATISK: Jennifer Aniston ble overrasket med en tur til Mexico i forbindelse med sin 50-årsdag. Reiseveien med privatfly ble ikke like enkel som venninnene hadde tenkt seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er alles store mareritt. Tenk deg at du sitter på flyet, med kurs mot enten drømmeferien eller et viktig møte. Så får du beskjed om at det er noe feil med flyet.

Akkurat hvordan det føles vet «Friends»-kollegene Jennifer Aniston (50) og Courteney Cox (54) alt om. Fox News skriver at de to venninnene egentlig skulle fly mot Mexico på fredag, men på grunn av en feil med flyet måtte de nødlande.

DRAMA: De 12 kvinnene måtte nødlande fredag, etter at en feil med flyet gjorde det utrygt å lande i Mexico. Her er de fotografert på vei inn i sitt nye fly. Foto: NTB scanpix
DRAMA: De 12 kvinnene måtte nødlande fredag, etter at en feil med flyet gjorde det utrygt å lande i Mexico. Her er de fotografert på vei inn i sitt nye fly. Foto: NTB scanpix Vis mer

Først dukket meldingene om at det bare var Aniston som var i privatflyet, men kilder overfor TMZ mener at Cox også befant seg inne i flyet da dramatikken begynte å utspille seg.

Kjendisfly

Totalt skal de være 12 kvinner som hadde kursen mot varmere strøk, inkludert konene til Jimmy Kimmel og Jason Bateman.

Flyet skal, ifølge The Federal Aviation Administration, ha lettet fra Los Angeles rundt klokken elleve på formiddagen, men ankom aldri destinasjonen sin. Et av flyets hjul skal ha falt av under letting.

Lettingen gikk for så vidt fint, og de kom seg over meksikansk luftrom. Det ble derimot bestemt at det ikke var trygt for dem å fly noe lenger, og de bestemte seg for å nødlande på flyplassen i Ontario i California.

OVERRASKELSE: Courteney Cox og venninnene bestemte seg for å overraske Jennifer Aniston med en tur til Mexico. Det gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB scanpix
OVERRASKELSE: Courteney Cox og venninnene bestemte seg for å overraske Jennifer Aniston med en tur til Mexico. Det gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Under en nødlanding er det ideelt å ha lite drivstoff i flyet, i tilfelle noe går galt. Flydrivstoff er svært brannfarlig, og kan sørge for en eksplosjon om det blir antent. Derfor fløy kjendisdamenes fly rundt i sirkler i flere timer før de bestemte seg for å lande.

Cox og gjengen skal ha bestemt seg for å overraske Aniston med denne turen, i forbindelse med 50-årsdagen hennes tidligere i år. Det var lenge heller usikkert om de kommer seg frem. TMZ skriver at damene lenge satt inne i flyet, i påvente av at et nytt fly skal dukke opp og avlaste dem. Alle i flyet skal være trygge, og ingen har kommet til fysisk skade.

Vis mer

Et nytt fly ankom heldigvis etter hvert, og damene skal nå ha ankommet Cabo San Lucas i Mexico - klare for late dager.

Fox skriver at de har forsøkt å komme i kontakt med representantene til skuespillerne, men ingen har ennå uttalt seg om den skremmende hendelsen.

Det har gått rykter om at også Brad Pitt (55), Anistons verdensberømte eks, befant seg på flyet med damene. Dette skal derimot ikke stemme, basert på informasjonen TMZ sitter på.

Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

Gjenforent

Det er kanskje ikke så rart at det begynte å gå rykter om Pitts involvering her. Da Aniston feiret bursdagen sin i midten av februar, med en storslått fest ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles, dukket nemlig eksmannen opp.

Det var ikke enkelt å få øye på Hollywood-kjekkasen under feiringen, da skuespilleren gjorde alt han kunne for å unngå de oppmøtte fotografene.

Dette satte fart i nok et håp om at Jennifer og Brad vil finne tilbake til hverandre, og selv om det er gått hele fjorten år siden eksparet valgte å bryte ekteskapet, kan det virke som om Internett aldri blir ferdig med dem.

50 ÅR: Paparazziene fikk så vidt noen få bilder av bursdagsbarnet under feiringen. Foto: NTB scanpix
50 ÅR: Paparazziene fikk så vidt noen få bilder av bursdagsbarnet under feiringen. Foto: NTB scanpix Vis mer
GJEMTE SEG: Brad Pitt dukket opp som en av gjestene under bursdagsfeiringen til ekskona Jennifer Aniston. Foto: NTB scanpix
GJEMTE SEG: Brad Pitt dukket opp som en av gjestene under bursdagsfeiringen til ekskona Jennifer Aniston. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tidligere denne uken fortalte en kilde til nettstedet E News bakgrunnen for invitasjonen til Brad.

- Noen gjorde Brad oppmerksom på invitasjonen for å delta på Jennifer sin bursdagsfest, og han takket ja. Han ønsket å støtte Jennifer, og det var en viktig anledning.

Ifølge kilden bestemte Jennifer seg for å invitere alle som har vært en del av livet hennes.

- Hver eneste person som er glad i Jennifer deltok. Det inkluderte Brad. Festen var en feiring av Jennifer sitt liv, og Brad var lenge en stor og viktig del av det. Jennifer diskuterte frem og tilbake med vennene sine om hun skulle invitere ham, sa kilden videre.

At Brad dukket opp skal ha betydd mye for 50-åringen, ifølge kilden.

Men møtet mellom Jennifer og Brad ble kun en rask klem og en kort prat, ettersom Jennifer var travelt opptatt med å passe på at alle gjestene koste seg.

Til stor skuffelse for fansen avkrefter kilden overfor nettstedet at det er noe romantisk mellom de to Hollywood-stjernene, og påpeker at Brad og Jennifer kun er gode venner.

LES OGSÅ: Letter på sløret om vennskapet til prins William

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer