Matthew Perry:

«Friends»-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Kollegaer av Matthew Perry har tidligere uttalt at de er bekymret for ham.

UGJENKJENNELIG: Matthew Perry fotografert i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Matthew Perry fotografert i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag denne uken fylte «Friends»-stjernen Matthew Perry 50 år. Han ble kjent i hele verden for rollen som Chandler Bing i den nevnte serien i 1994, og siden den gang har livet aldri vært det samme.

Han ble raskt en svært ettertraktet skuespiller i Hollywood, og selv om han trolig alltid vil bli best husket for rollen i serien som rullet over skjermene i hele ti år, har han også fått kjenne medaljens bakside svært godt.

Det er nemlig ingen hemmelighet at han har levd et hardt liv, preget av både rusmisbruk og problemer med sin mentale helse. De senere årene har Perry også slitt med både depresjon og alkoholproblemer - noe han har vært åpen om ved flere anledninger.

Tidligere i sommer ble det også kjent at flere av «Friends»-kollegaene skal være svært bekymret for ham, spesielt for hvordan det bare går nedover med 50-åringen.

DEN GANG DA: Mange husker nok Matthew sånn som dette. Her i 1999. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Mange husker nok Matthew sånn som dette. Her i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BEKYMRET: Stjernens venner er redd for Perrys liv og helse. Her er han avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Stjernens venner er redd for Perrys liv og helse. Her er han avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og i sommer dukket det opp nye bilder, som for mange er et bevis på det mange er bekymret for, nemlig at stjernen ikke tar vare på seg selv.

Matthew Perry er sist fotografert i slutten av juli i New York, iført en grå joggebukse og en mørkere grå genser, og han ser alt annet enn frisk og opplagt ut. Den mye omtalte stjernen ser tilsynelatende ut til å heller ikke bry seg om fotografene som følger ham.

Kollegaene hans skal ifølge kilder til Radar Online tidligere i sommer ha vært svært lei seg over å se Perry i så elendig forfatning som han er i for tiden.

Avslørt

Den populære skuespilleren har som nevnt vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, som også førte til hukommelsestap på 1990-tallet. Mye av tiden mellom da sesong tre og seks av «Friends» ble spilt inn, har nemlig gått i glemmeboka hos skuespilleren.

- Jeg var aldri full eller høy under innspilling, men jeg var ofte svært fyllesyk, har han tidligere fortalt nettstedet People.

- Jeg var verdenskjent. Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har 50-åringen også fortalt til nettstedet.

Perry var bare 24 år gammel da han kapret rollen i tv-serien, og ettersom suksessen kom med et stort konsum av alkohol og piller for skuespilleren, klarte han til slutt ikke å skjule det lenger.

Han har tidligere uttalt til People at «ting ble så ille at alle visste om det».

Vis mer

LES OGSÅ: Nakenbildet setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer