«Friends»-stjerne på avvenning

- Jeg planlegger å dra bort i en måned for å fokusere på å bli nykter og å fortsette livet mitt med avvenning.

AVHENGIG: Matthew Perry har slitt med alkohol og pillemisbruk i flere år, og nå skal han legge seg inn på en avvenningsklinikk for tredje gang. Foto: All Over Press
AVHENGIG: Matthew Perry har slitt med alkohol og pillemisbruk i flere år, og nå skal han legge seg inn på en avvenningsklinikk for tredje gang. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Friends»-stjernen Matthew Perry (41) har i mange år slitt med alkohol og pillemisbruk, og skal nå legge seg inn på en avvenningsklinikk for å forsøke å bli kvitt avhengigheten.

41-åringen bekrefter selv innleggelsen til People. Og selv om skuespilleren, som er mest kjent som moromannen Chandler Bing, sliter med alvorlige probemer, er likevel humoren på topp.

- Jeg planlegger å dra bort i en måned for å fokusere på å bli nykter og å fortsette livet mitt med avvenning. Vær vennlig å gjør narr av meg på World Wide Web, sier stjernen i pressemeldingen.


Dette er imidlertid ikke første gang Perry legger seg inn på en avvenningsklinikk. Stjernen valgte å gjøre det samme i 2001 og 1997.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - David er sexgal