Matthew Perry:

- «Friends»-kollegene frykter for kameratens liv

De andre skuespillerne skal være dypt bekymret.

VENNENE BEKYMRET: Matthew Perrys venner fra «Friends» er bekymret over helsetilstanden hans. Her er han avbildet i London i 2016 (t.v.). Foto: NTB Scanpix
VENNENE BEKYMRET: Matthew Perrys venner fra «Friends» er bekymret over helsetilstanden hans. Her er han avbildet i London i 2016 (t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at «Friends»-skuespilleren Matthew Perry (49) har levd et hardt liv.

Under deler av innspillingen av den legendariske kultserien, som ble sendt på tv-skjermer verden over fra 1994 til 2004, slet han nemlig kraftig med både rusmisbruk og mentale problemer.

I 2016 gikk han ut i et intervju med Huffington Post og fortalte at han ikke husker noe fra deler av innspillingen på grunn av dopmisbruket.

De senere årene har også Perry slitt med både depresjon og alkoholproblemer - noe han har vært åpen om i mediene.

Fortsatt den dag i dag sliter 49-åringen med avhengigheten til flaska, og i februar 2018 ble det kjent at han nok en gang hadde sjekket inn på rehabilitering for å få bukt med alkoholproblemene.

Nå skal de tidligere «Friends»-kollegene hans være svært bekymret for 49-åringens liv og helse. Det melder underholdningsnettstedet Radar Online.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata. Vis mer

- Som å snakke med en annen

Ifølge nettstedets kilder skal Jennifer Aniston (50) og de andre skuespillerne fra «Friends»-settet være sjokkert over hvordan det bare går nedover med deres tidligere kollega, som spilte den humoristiske fyren Chandler Bing i komiserien.

Courteney Cox (55), Lisa Kudrow (55), Matt LeBlanc (51) og David Schwimmer (52) skal også være dypt bekymret over Perrys rufsete utseende og merkelige oppførsel i det siste.

SLITER: Stjernens venner er redd for Perrys liv og helse. Her er han avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Stjernens venner er redd for Perrys liv og helse. Her er han avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bare fordi Jennifer ikke er en veldig nær venn av Matthew, betyr ikke det at hun ikke er redd for ham. Hun har prøvd å få kontakt med ham utallige ganger de siste årene, men det er sjelden han svarer på telefonene hennes, sa en kilde og la til:

- Når han først gjør det, er det som å snakke med en totalt annen person.

2016: Matthew Perrys årelange rusmisbruk har satt sine spor. Her er han fra 2016. Foto: NTB Scanpix
2016: Matthew Perrys årelange rusmisbruk har satt sine spor. Her er han fra 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Friends»-stjernene skal være svært lei seg over å se Perry i så elendig forfatning som han er i nå, ifølge nettstedets kilder.

- Det er også årsaken til at «Friends»-gjenforeningen har blitt utsatt. Men det er ikke den største bekymringen deres nå. Det er å se ham slite så hardt som han gjør, som knuser hjertene deres, fortsatte kilden.

Vis mer

- Misbruker alkohol og piller

Det kan absolutt virke som at «Friends»-stjernenes bekymring er velbegrunnet. Da Matthew Perry gikk en tur på gata i et regnvått New York i starten av juli, så han alt annet enn frisk og opplagt ut.

På bildene som paparazziene fanget av 49-åringen, kan man se skuespilleren røyke en sigarett mens han snakker med en kvinne.

Mange rundt stjernen er nå bekymret for at han har begynt å misbruke piller og alkohol igjen. Det skriver Globe Magazine.

Nyheten om Perrys angivelige rusproblemer kommer under ett år etter at han ble hasteinnlagt på sykehus og operert for å avverge en livstruende situasjon. Han ble operert for det som antakelig var snakk om en akutt tarmsykdom.

Skuespilleren satte den gang pris på bekymringen rundt hans tilstand, men ba om fred og ro til å komme seg etter operasjonen. Det sa en kilde nær Perry til TMZ den gang.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Fikk hukommelsestap

Den populære skuespilleren har vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, som også førte til hukommelsestap på 1990-tallet. Mye av tiden mellom da sesong tre og seks av «Friends» ble spilt inn, har nemlig gått i glemmeboka hos skuespilleren.

- Jeg var aldri full eller høy under innspilling, men jeg var ofte svært fyllesyk, har han tidligere fortalt nettstedet People.

- Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har 47-åringen også fortalt til nettstedet.

VENNER FOR LIVET: Perry var én av hovedkarakterene i hitserien "Friends". Her er han med kollegaene (f. v.) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: REUTERS
VENNER FOR LIVET: Perry var én av hovedkarakterene i hitserien "Friends". Her er han med kollegaene (f. v.) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: REUTERS Vis mer

Perry også har vært negativ når det gjelder en «Friends»-gjenforening, men han har aldri sagt offentlig at det er misbruket som er grunnen til at han ikke vil stille.

- Når jeg sover har jeg dette tilbakevendende marerittet om at vi gjør «Friends» igjen, men så er det ingen som bryr seg, har han sagt til Variety.

Matthew Perry var bare 24 år gammel da han begynte å spille i serien, og suksessen kom med et stort konsum av alkohol og piller for skuespilleren.

- Jeg hadde et stort problem og jeg klarte ikke å stoppe. Til slutt ble ting så ille at jeg ikke kunne gjemme det lenger. Alle visste det, har han tidligere sagt til People om avhengigheten.

LES OGSÅ: Tok med barna til Ibiza

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer