Fridde to ganger

David Hasselhoff vil gifte seg med kjæresten Hayley Roberts, men hun nekter å si ja.

FRIERI 1: David Hasselhoff gikk ned på kne og spurte kjæresten Hayley Roberts om hun ville gifte seg med ham. Svaret ble dessverre nei.  Foto: David Hasselhoff/Twitter
FRIERI 1: David Hasselhoff gikk ned på kne og spurte kjæresten Hayley Roberts om hun ville gifte seg med ham. Svaret ble dessverre nei. Foto: David Hasselhoff/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sist helg gikk «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (59) ned på kne foran kjæresten Hayley Roberts (31) under en ferietur til Cape Town. På toppen av en klippe ba Hasselhoff om kjærestens hånd, men til hans store skuffelse avviste Hayley frieriet.

«Knight Rider»-stjernen publiserte et bilde av frieriet på Twitter, og skrev «Jeg prøvde å fri, men hun finner seg ikke i det». 59-åringen er ikke den som gir seg, og fortsatte hardnakket å overtale Roberts.

Senere samme dagen la TV-stjernen ut et bilde av frieri nr. 2, der han skrev «Hun finner seg fortsatt ikke i det». Hasselhoff ba også folk på Twitter om å komme med innspill til hvordan han kunne overtale Roberts.

59-åringen møtte kjæresten da hun ba om autografen hans, og paret har vært sammen siden februar i år. Hasselhoff har flere ganger erklært sine følelser for sin unge kjæreste, og skal ifølge Daily Mail være klar for å gifte seg for tredje gang.

Han har tidligere vært gift med skuespillerne Catherine Hickland og Pamela Bach, og har døtrene Taylor Ann og Hayley med sin andre kone.

- Jeg tror på ekteskap, og akkurat nå blir forholdet mitt med Hayley stadig bedre, sier han til Daily Mail.

Ekteskapsryktene blir ytterligere styrket av Hayleys mor som sier at hun tror paret snart forlover seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sa opp jobben for å date "The Hoff"

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer