Fridde til ungdomskjæresten

Diamantringen avslørte kjendisparets forlovelse...

<strong>FORLOVET:</strong> Fotballstjenen Theo Walcott skal ha fridd til kjæresten Melanie Slade på nyttårsaften - og fått ja. Foto: All Over Press
FORLOVET: Fotballstjenen Theo Walcott skal ha fridd til kjæresten Melanie Slade på nyttårsaften - og fått ja. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens mange av Storbritannias mest kjente fotballstjerner lever et turbulent liv utenfor banen, med fylleskandaler og hyppige skifter av kjærester, har landslagsspilleren Theo Walcott (22) vært sammen med sin Melanie Slade (22) siden de begge var 15 år gamle.

Derfor kom det neppe som en overraskelse på noen at paret nå har forlovet seg, selv om de to har holdt frieriet hemmelig siden det skjedde på nyttårsaften.

En venn av paret sier Walcott gikk ned på kne i parets hjem utenfor London, og innrømmet det overfor venner og familie, da de la merke til den nye store diamantringen på Melanies finger.

- Hun er overlykkelig. Ringen er fantastisk, sier en venn til avisen Sunday Mirror, ifølge Daily Mail

Ifølge avisen vil bryllupet ikke gå av stabelen før i 2013, fordi Walcott regner med at han den kommende sommeren vil bli travelt opptatt med å spille i fotball-EM i Ukraina og Polen for England.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Walcotts kjæreste skjeller ut fotballfruene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer