Fridde til sin norske kjæreste

Nå blir John Legend og Christine Teigen mann og kone.

FORELSKA: John Legend og Christine Teigen på et event i New York tidligere i år. De begynte å date i 2007.  Foto: Stella Pictures
FORELSKA: John Legend og Christine Teigen på et event i New York tidligere i år. De begynte å date i 2007. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare Matthew McConaughey (42) som denne julen gikk ned på kne, også artist John Legend (32) fridde til sin kjære. Halvt norske, halvt thailanske Christine Teigen (26) har dermed blitt en ring på fingeren rikere denne julen.

- Paret ble forlovet i julen, mens de ferierte på Maldivene, forteller Legends pressetalsmann til nettstedet Us Magazine.

De to begynte å date i 2007, og ble et par året etter. John Legend er verdenskjent for sin vakre soulstemme, mens den seks år yngre skjønnheten jobber som supermodell, og har blant annet gjort oppdrag for den prestisjefylte «Sports Illustrated Swimsuit»-utgaven.

«YES» tvitret nylig den nyforlovede 26-åringen, og siden har det strømmet på med gratulasjoner til, snart, Herr og Fru Legend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret jul sammen etter den bitre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer