Rune Larsen:

Fridde til sin 24 år yngre kjæreste

Rune Larsen og kjæresten er forlovet.

FORLOVET: Rune Larsen har fridd til kjæresten og fått ja. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
FORLOVET: Rune Larsen har fridd til kjæresten og fått ja. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor kunne Se og Hør avsløre at den folkekjære musikeren Rune Larsen (72) hadde funnet lykken med sin faste duettpartner – sunnmørsdamen Anne Veddeng (48).

Se og Hør intervjuet duettparet i forbindelse med et plateslipp for tre år siden. Da hadde Rune og Anne nettopp underholdt på Grieghallens store scene, der han brukte 70-årskonserten sin blant annet til å introdusere henne som sin nye musikalske makker.

Og at det har fungert mellom paret, som i fjor altså avslørte at de var mer enn kolleger, er det liten tvil om.

Tirsdag kan nemlig Rune avsløre i et eksklusivt intervju med Se og Hør at de har tatt forholdet et steg videre, og skal gifte seg.

- Vi har lenge tenkt på at vi skulle formalisere forholdet vårt med en forlovelse, men vi fant aldri tid og sted som vi syntes var egnet og romantisk nok. En forlovelse må jo være noe spesielt som vi kan se tilbake på, forteller Rune til Se og Hør, og avslører at frieriet fant sted under en fjelltur i pinsen.

GLADNYHET: Det er i et ekslusivt intervju med Se og Hør tirsdag at Rune forteller om frieriet. Faksimile: Se og Hør
GLADNYHET: Det er i et ekslusivt intervju med Se og Hør tirsdag at Rune forteller om frieriet. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Forlovet og kolleger

Gjennom karrieren har artistveteranen vært godt vant med dyktige duettpartnere – fra Helge Nilsen i «The Stringers» til Tor Endresen. Anne føyet seg inn i rekken – med et lite unntak.

- Rent estetisk er det en kraftig forbedring, slo Rune spøkefullt fast på scenen i Grieghallen i 2018.

Til Se og Hør avslørte artisten den gang hvordan det da nye samarbeidet kom i stand.

- Anne er også naboen min, sa han.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er ett år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix, og nå er sesong to på vei. Slik har det gått med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

Lovord

Selv hadde Anne også bare lovord å komme med da Se og Hør spurte hvordan det var å jobbe så tett med den folkekjære artisten.

- Gøy og veldig lærerikt. Han står på og gir seg ikke før han får det slik han ønsker. En fin motivator, sa hun den gang, og fortsatte:

- Jeg var forferdelig nervøs, men Rune er jo tryggheten sjøl, så sammen med ham føler jeg meg alltid trygg.

I tillegg til å jobbe musikalsk sammen med Rune Larsen, jobber Anne til daglig som overlege ved Kvinneklinikken i Bergen.

FORLOVET?: Pia Tjelta får spørsmål om diamantringen sin, og svarer på følgende måte. Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer