John Stamos:

Fridde til sin 22 år yngre kjæreste

«Under samme tak»-stjernen John Stamos avslørte selv den glade nyheten.

FORLOVET: Skuespillerparet John Stamos (53) og Caitlin McHugh (31) har planer om å gifte seg. De har vært kjærester i omtrent et år. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Skuespillerparet John Stamos (53) og Caitlin McHugh (31) har planer om å gifte seg. De har vært kjærester i omtrent et år. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller John Stamos (53), kjent fra «Under samme tak», har falt pladask for sin 22 år yngre kjæreste Caitlin McHugh (31), og nå planlegger paret bryllup.

Det skriver flere kjendisnettsteder, deriblant Hollywood Reporter.

I et nytt Instagram-innlegg avslører John at han har fridd til «The Vampire Diaries»-stjernen. «Onkel Jesse» - som han ble kjent som i «Under samme tak» fikk også svaret som han hadde håpet på:

Saken fortsetter under bildet.

I asked...she said yes! ...And we lived happily ever after💍

Et innlegg delt av John Stamos (@johnstamos)

«Jeg spurte ... Hun sa ja! ... Og vi levde lykkelig i alle våre dager», skriver han på det sosiale mediet, etterfulgt av en emoji som viser en diamantring.

Den gledelige nyheten er illustrert med en tegning som ligner på paret; en mann og en dame som holder rundt hverandre.

I bakgrunnen ses et Disney-aktig slott. Ifølge E! News er det neppe helt tilfeldig, da paret har blitt observert gjentatte ganger sammen i forøyelsesparken Disney World.

- Veldig forelsket

Forrige uke ble John Stamos intervjuet av TV-profilen Ryan Seacrest (42). De to tullet om hvem som kom til å gifte seg først.

- Jeg er veldig forelsket, sa han med godt humør.

Kjærestene er imidlertid kjent for å holde en lav medieprofil, og videre detaljer om bryllupet er foreløpig ukjent.

- Vi foretrekker å holde livene våre private fordi vi har sett hvordan offentlige forhold kan utvikle seg, har Caitlin tidligere uttalt til People.

- Vi ønsker ikke at kommentarer fra massene om hvordan forholdet vårt er eller hvordan det burde være. Vi har det veldig fint sammen, og vi håper at det kan være sånn i lang tid fremover,

ALDERSFORSKJELL: Hele 22 år skiller John Stamos (53) og Caitlin McHugh (31). Foto: NTB scanpix
ALDERSFORSKJELL: Hele 22 år skiller John Stamos (53) og Caitlin McHugh (31). Foto: NTB scanpix Vis mer

Jobber sammen

Paret har den siste tiden jobbet med en kortfilm sammen, «Ingenueish». John står for regi, mens Caitlin befinner seg foran kamerane.

John Stamos var tidligere gift med Rebecca Romjin (44) i perioden fra 1998 til 2005. «X-Men» skuespilleren har senere giftet seg på nytt med en annen skuespiller, nemlig Jerry O'Connell (43).

EKS-KONE: John Stamos har tidligere vært gift med skuespiller og modell Rebecca Romijn. Foto: NTB Scanpix
EKS-KONE: John Stamos har tidligere vært gift med skuespiller og modell Rebecca Romijn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

John Stamos har ingen barn med Caitlin, heller ikke fra tidligere forhold. I fjor forklarte skuespilleren at han i slutten av tjueårene gjorde en kvinne gravid, men at hun tok abort.

- Jeg er forsiktig, og har alltid vært det, sa han til Hoaward Stern, ifølge In Touch Weekly.

- Det var dårlig timing. Det var virkelig ikke mitt valg, forklarte skuespilleren - samtidig som han sa at det var «en felles avgjørelse».

LES OGSÅ: Jan Thomas' eks-mann tiltalt for vold mot kvinne