Jon Almaas med praktisk info til sjaman Durek

«Fridde» til prinsesse Märtha - og fikk nei

Programlederen gratulerer den nyforlovede prinsessen. Det få husker er at Almaas selv har fridd til Märtha!

FIKK AVSLAG: Jon Almaas fikk avslag da han fridde til Märtha på en pressekonferanse for Oslo Horse Show i 2000. Snart 22 år senere ønsker han den nyforlovede prinsessen lykke til. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FIKK AVSLAG: Jon Almaas fikk avslag da han fridde til Märtha på en pressekonferanse for Oslo Horse Show i 2000. Snart 22 år senere ønsker han den nyforlovede prinsessen lykke til. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louises (50) ferske forlovelse med Durek Verrett (47) har vekket stor oppsikt verden rundt. Gratulasjonene har strømmet inn, men en som ser på det kommende giftermålet med skråblikk er Jon Almaas (54).

Da Se og Hør møtte programlederen på TVNorges-høstlansering, spurte vi hvilke praktiske råd han vil gi prinsessen for å sikre seg et langt og lykkelig ekteskap.

- Tips én er kanskje å ikke gifte seg med en sjaman fra et annet land, påpeker Almaas spøkefullt.

Fridde på TV

Kanskje er den sjarmerende TV-stjernen fortsatt litt fornærmet fordi han selv fikk avslag, da han fridde til Märtha Louise i oktober 2000?

Foran NRKs kameraer spurte nemlig Almaas om prinsessens hånd i ekteskap på en pressekonferanse i forbindelse med sprangridningsstevnet Oslo Horse Show.

Etter å ha varmet opp med en hestevits ba han en fnisende Märtha, ifølge NRK, om å bli hans kone.

Etter å ha summet seg i noen sekunder, skal prinsessen ha svart at han i så fall måtte gå ned på kne, men da Jon gjorde tegn til å ville gjøre det, utbrøt prinsessen «nei, ikke nå!».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer