Fridde til ny kjæreste - men er fortsatt gift

Cage fighter Alex Reid fridde under et direktesendt TV-show til kjæresten Chantelle Houghton.

FORLOVET: Alex Reid spurte kjæresten Chantelle Houghton om hun ville gifte seg med ham på «The Saturday Night Show». Foto: © RTE One
FORLOVET: Alex Reid spurte kjæresten Chantelle Houghton om hun ville gifte seg med ham på «The Saturday Night Show». Foto: © RTE One Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om Alex Reid (35) og eksen Katie «Jordan» Price (32) søkte om skilsmisse i januar, og denne ikke er helt ferdigbehandlet, fridde Reid denne uken til kjæresten Chantelle Houghton (28) - på det direktesendte TV-showet «The Saturday Night Show».


Etter litt press fra TV-vert Brendan O'Connor, som mente det ville være så romantisk om han fridde der og da, snudde Reid seg mot kjæresten.

- Vi er i Dublin. Jeg har dessverre ingen ring, men vet du hva, jeg gjør det. Seriøst, ikke fortell det til noen. Vil du gifte deg med meg?, sa han impulsivt til Chantelle.

Etter litt fnising kom det et «ja» blondinen, som straks begynte å kysse på kjæresten.

- Du så det her! Hele Irland ønsker dere hell og lykke i fremtiden, sa TV-verten glad.

Paret var i utgangspunktet kommet for å snakke om fertilitetsproblemene sine. Chantelle har nemlig fått skader etter slanking og bulimi som gjør at hun ikke kan unnfage barn på den normale måten. Paret fortale derfor om de alternative metodene de bruker, og Chantelle kunne  i tillegg avsløre:

- Jeg fortalte ham om fertilitetsproblemene mine da vi var fulle på bar...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg lærer kjendisene hvordan de skal posere  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer