Dolph Lundgren:

Fridde til norske Emma

- Noe veldig spesielt har skjedd her i Sverige.

FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har forlovet seg. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: Privat
FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har forlovet seg. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar bekreftet norske Emma Krokdal (24) til Se og Hør at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (62). Den gang kunne nordmannen fortelle at de møttes på et treningssenter hun jobber på i West Hollywood, og at de har mye til felles.

Forholdet deres fikk naturligvis svært mye oppmerksomhet, og spesielt fokuserte mange på aldersforskjellen mellom de to på 38 år. De har likevel konstatert at de har det fint sammen, og at aldersforskjellen ikke er en hindring.

Nå har duoen bestemt seg for å ta forholdet et steg videre. På Instagram kan Lundgren avsløre at han har fridd til sin norske kjæreste.

«Noe veldig spesielt har hendt her i Sverige», skriver han på Instagram, sammen med et bilde av 24-åringen som viser frem ringen.

Bildet har fått nærmere 200 000 likerklikk, og kommentarene renner inn. Verken Lundgren eller Krokdal har foreløpig besvart Se og Hørs henvendelser.

- Utrolig fint

Se og Hør pratet med den svenske superstjernens norske kjæreste tidligere i år. Den gang kunne hun fortelle om hvordan tilbakemeldingene på forholdet hadde vært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer