FRIDDE: DJ Khaled (t.h.) vil gjøre Nicki Minaj til sin kone. Her med rapperkompis Rick Ross på et musikkevent i New York i slutten av juni.  Foto: All Over Press
FRIDDE: DJ Khaled (t.h.) vil gjøre Nicki Minaj til sin kone. Her med rapperkompis Rick Ross på et musikkevent i New York i slutten av juni. Foto: All Over PressVis mer

Fridde til Nicki Minaj - har ikke fått svar

- Jeg vil gifte meg med henne! Jeg var seriøs, avslører DJ Khaled til Rick Ross.

SEOGHØR.NO: Torsdag denne uken gjestet DJ Khaled (37) MTV News, og erklærte sin kjærlighet overfor rapper Nicki Minaj (30) med en spesiell forlovelsesvideo. Se videoen her.

- Nicki Minaj, jeg er på MTV nå, og jeg skal være helt ærlig med deg: Jeg elsker deg, jeg liker deg, jeg vil ha deg, og jeg vil at du skal bli min. Jeg vil at du skal vite hvor seriøs jeg er. Jeg vil at fansen din skal vite det, jeg vil at familien min skal vite det, jeg vil at du skal vite det, sier DJ Khaled til kamera.

Han fortsetter med å fortelle hvorfor han mener de to hører sammen:

- Jeg føler at du trenger en mann som meg i livet ditt. Vi vet de samme greiene, og vi «lider» begge av suksess. Hvis du trenger tid til å tenke på det, så skjønner jeg det. Men jeg har jobbet hardt for å skaffe denne ringen. Nicki Minaj, vil du gifte deg med meg?, sier han og avslutter med å holde opp 10-karatsringen verdt tre millioner til kamera.

Dagen etter frieriet holdt DJ Khaleds rapperkompis Rick Ross (37) fest i anledning ny sesong av serien «Magic City» på Eventi Hotel i New York, og UsMagazine tok en prat med dj'en:

- Jeg vil gifte meg med henne! Jeg var seriøs. Hun kan ta den tiden hun trenger, og tenke over det. Men nå vet hun i alle fall hvordan jeg føler det.

Ifølge nettstedet har Nicki Minaj altså forholdt seg taus til frieriet.

Det er mulig det kan ha noe å gjøre med at hun er i et forhold med rapper Safaree «SB» Samuels...

LES OGSÅ: Går det an å bli søtere?