Fridde til manageren på scenen

Overrasket alle da han gikk ned på kne.

FEM BARN: Bobby Brown ute på trilletur med sitt femte barn, Cassius, som han fikk for elleve måneder siden med Alicia Etheridge. Nå har de to forlovet seg.  Foto: All Over Press
FEM BARN: Bobby Brown ute på trilletur med sitt femte barn, Cassius, som han fikk for elleve måneder siden med Alicia Etheridge. Nå har de to forlovet seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens de fleste nok ikke hadde regent med å få med seg så mye mer enn 80- og 90-tallshits på konsert med Bobby Brown (41) i Metro Park i Florida på fredag, hadde R&B-sangeren langt mer på lager.
 
Whitney Houstons eksmann, gikk nemlig ned på ett kne og fridde på scenen til sin kjæreste gjennom de siste tre årene, Alicia Etheridge.
 
Etheridge, som også er Browns manager, sa ja til overdøvende jubel fra publikum. Paret har sønnen Cassius på elleve måneder sammen.
 
- Vi ropte og vi skrek. Vi støttet ham, sa tilskueren Carol Pearsall til Florida Times-Union.
 
- Forhåpentligvis lykkes han bedre denne gangen, sier mannen hennes, Paul, og sikter selvsagt til Brown trøblete 15 år lange ekteskap med Whitney Houston.

  Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han spyttet meg i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer