PROFF: I tillegg til å spille for den engelske fotballklubben Fulham, har John Arne Riise tidenes rekord i antall spilte landskamper for Norge. Foto: Stella Pictures
PROFF: I tillegg til å spille for den engelske fotballklubben Fulham, har John Arne Riise tidenes rekord i antall spilte landskamper for Norge. Foto: Stella PicturesVis mer

Fridde til kjæresten på julaften

John Arne Riise med årets mest romantiske julegave?

SEOGHØR.NO: Fotballproffen John Arne Riise (32) gikk ned på kne på selveste julaften, og fridde til sin 10 år yngre kjæreste Louise Angelica Markussen (21).

1.juledag forandret begge forholdsstatusen sin på det sosiale nettstedet Facebook til «forlovet», og bekrefter dermed den gledelige nyheten.

Riise ble kjent med fotomodellen og make-up-artisten ved påsketider i år, og etter at de to ble kjærester har paret vært uadskillelige.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

32-åringen spiller for tiden på det engelske fotballaget Fulham, samtidig som han har tidenes rekord i antall spilte landskamper for Norge.

Fotballproffen og forloveden kjøpte i høst hus i et eksklusivt område i London.

John Arne har vært gift to ganger tidligere - første gang med Guri Havnevik, som han har datteren Ariana (11) sammen med, og sist Maria Elvegård (32) som han har Emma (3) og Patrick (1) med.